Todorić: Tepić (ne) ostaje?!

Sportski direktor Partizana kaže da će iskusni bek u ponedeljak biti na "prozivci", ali... Pod ugovorom samo sedmorica igrača.

Košarka 16.08.2015 | 15:00
Todorić: Tepić (ne) ostaje?!

Milenko Tepić (28 godina, 202 cm) je uz povređenog Eda Murića jedini iskusan igrač iz prošle sezone koji tokom leta nije napustio Partizan.

Međutim, nekadašnjem reprezentativcu je istekao ugovor i trenutno se čini da je mnogo bliži odlasku, nego ostanku u Humskoj 1. Ipak, u ponedeljak će biti prisutan na prvom treningu.

"Finansijska situacija u klubu diktira početak priprema u podmlađenom sastavu. Počeće i Tepić, za koga ćemo videti da li će ostati", rekao je Todorić za "Sportski žurnal".

Osim Milosavljevića, Pavlovića, Mačvana, Milutinova, Daloa i Bezbradice, crno-beli dres neće nositi ni Andreja Milutinović.

Trener Duško Vujošević (i dalje nema ugovor, pa samim tim nije 100 odsto sigurno da će predvoditi ekipu i sledeće sezone) prvih dana će raditi sa Marinkovićem, Andrićem, Đumićem, Glišićem, Kuzelogluom, Aranitovićem, Tepićem i Milošem Koprivicom, jedinim ozvaničenim pojačanjem ovog leta.

Dakle, Partizan pod ugovorom ima sedmoricu igrača, a kako sada stoje stvari, ostatak će prvenstveno biti popunjen igračima sa probe.

Jedan od onih koji će konkurisati za prvi tim, kako MONDO saznaje, jeste nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Nikola Silađi.

"Sigurno je da više nećemo potpisati nikoga za koga ne znamo da li ćemo moći da ga isplatimo", podvukao je Dragan Todorić.

Podsetimo da se Tepić posle prve tri godine u Partizanu (2006-2009) i potom četiri i po godine u Grčkoj, Španiji i Litvaniji, vratio među crno-bele decembra 2013, kao zamena za povređenog Lea Vestermana. Tada je potpisao ugovor na jednu i po sezonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar