Тодорић: Тепић (не) остаје?!

Спортски директор Партизана каже да ће искусни бек у понедељак бити на "прозивци", али... Под уговором само седморица играча.

Кошарка 16.08.2015 | 15:00
Тодорић: Тепић (не) остаје?!

Миленко Тепић (28 година, 202 цм) је уз повређеног Еда Мурића једини искусан играч из прошле сезоне који током лета није напустио Партизан.

Међутим, некадашњем репрезентативцу је истекао уговор и тренутно се чини да је много ближи одласку, него останку у Хумској 1. Ипак, у понедељак ће бити присутан на првом тренингу.

"Финансијска ситуација у клубу диктира почетак припрема у подмлађеном саставу. Почеће и Тепић, за кога ћемо видети да ли ће остати", рекао је Тодорић за "Спортски журнал".

Осим Милосављевића, Павловића, Мачвана, Милутинова, Далоа и Безбрадице, црно-бели дрес неће носити ни Андреја Милутиновић.

Тренер Душко Вујошевић (и даље нема уговор, па самим тим није 100 одсто сигурно да ће предводити екипу и следеће сезоне) првих дана ће радити са Маринковићем, Андрићем, Ђумићем, Глишићем, Кузелоглуом, Аранитовићем, Тепићем и Милошем Копривицом, јединим озваниченим појачањем овог лета.

Дакле, Партизан под уговором има седморицу играча, а како сада стоје ствари, остатак ће првенствено бити попуњен играчима са пробе.

Један од оних који ће конкурисати за први тим, како МОНДО сазнаје, јесте некадашњи млади репрезентативац Србије Никола Силађи.

"Сигурно је да више нећемо потписати никога за кога не знамо да ли ћемо моћи да га исплатимо", подвукао је Драган Тодорић.

Подсетимо да се Тепић после прве три године у Партизану (2006-2009) и потом четири и по године у Грчкој, Шпанији и Литванији, вратио међу црно-беле децембра 2013, као замена за повређеног Леа Вестермана. Тада је потписао уговор на једну и по сезону.

Коментари / 0

Оставите коментар