Lale udaljile ''Orliće'' od EP-a!

U-19 selekcija Srbije u prvom kolu Grupe 4 Elitne runde kvalifikacija za EURO 2015. poražena od Holandije.

Fudbal 27.03.2015 | 10:20
Lale udaljile ''Orliće'' od EP-a!

Omladinska reprezentacija Srbije pod vođstvom Ivana Tomića imaće veoma težak zadatak, da u preostala dva kola kvalifikacionog turnira u Holandiji izbori prvo mesto u Grupi 4, jedino koje vodi na šampionat Evrope u Grčkoj, jula ove godine.

Holandija je na startu kvalifikacija savladala "orliće" rezultatom 1:0, golom Pelea van Amersforta u 35. minutu, dok je Norveška u prvoj utakmici grupe pobedila Švajcarsku, takođe 1:0.

Srbija se u subotu sastaje sa Švajcarskom, a pred poslednji meč, protiv Norveške 31. marta, znaćemo kakva je računica za plasman na EURO i da li je uopšte ima.

Tomićevi izabranici po svim statističkim parametrima (posed lopte, šutevi na gol, korneri...) odigrali su ravnopravnu utakmicu sa Holanđanima. U finišu su dominirali i svim silama nadirali ka golu domaćih, ali nisu uspeli da dođu makar do remija, koji bi im bitno povećao šanse u nastavku kvalifikacija.

U-19 reprezentacija Srbije prošle godine u Mađarskoj je poražena od Portugala na penale u polufinalu, a 2013. u Litvaniji postala je šampion Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar