Лале удаљиле ''Орлиће'' од ЕП-а!

У-19 селекција Србије у првом колу Групе 4 Елитне рунде квалификација за ЕУРО 2015. поражена од Холандије.

Фудбал 27.03.2015 | 10:20
Лале удаљиле ''Орлиће'' од ЕП-а!

Омладинска репрезентација Србије под вођством Ивана Томића имаће веома тежак задатак, да у преостала два кола квалификационог турнира у Холандији избори прво место у Групи 4, једино које води на шампионат Европе у Грчкој, јула ове године.

Холандија је на старту квалификација савладала "орлиће" резултатом 1:0, голом Пелеа ван Амерсфорта у 35. минуту, док је Норвешка у првој утакмици групе победила Швајцарску, такође 1:0.

Србија се у суботу састаје са Швајцарском, а пред последњи меч, против Норвешке 31. марта, знаћемо каква је рачуница за пласман на ЕУРО и да ли је уопште има.

Томићеви изабраници по свим статистичким параметрима (посед лопте, шутеви на гол, корнери...) одиграли су равноправну утакмицу са Холанђанима. У финишу су доминирали и свим силама надирали ка голу домаћих, али нису успели да дођу макар до ремија, који би им битно повећао шансе у наставку квалификација.

У-19 репрезентација Србије прошле године у Мађарској је поражена од Португала на пенале у полуфиналу, а 2013. у Литванији постала је шампион Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар