Matić uvjerava: Portugalci nas se plaše!

„Posebno moramo da se čuvamo protivnika u prvih dvadeset minuta. Ako tako počnemo, sve će u nastavku biti bolje“, poručio je vezista Čelsija.

Fudbal 27.03.2015 | 15:20
Matić uvjerava: Portugalci nas se plaše!

Ako neko dobro poznaje prilike u Portugalu i tamošnju javnost, onda je to Nemanja Matić, koji poručuje da naredni rival srpske reprezentacije strepi da Orlovi ne odigraju onako kako bi po individualnom kvalitetu igrača trebalo da igraju, te da im ne pokvari planove za plasman na Euro 2016. godine. Prema njegovom viđenju, start meča mogao bi da bude presudan i ako Srbija odigra dobro u prvih dvadesetak minta, ni pobeda u Lisabonu neće biti tako daleko.

Matić je naglasio da nacionalni tim Srbije, mimo loših rezultata, u Portugalu shvataju veoma ozbiljno i da tamošnji treneri izuzetno cene igrače sa ovih prostora.
„Posebno moramo da se čuvamo protivnika u prvih dvadeset minuta. Ako tako počnemo, sve će u nastavku biti bolje. Portugalska javnost i njeni stručnjaci veoma uvažavaju fudbalere iz naše zemlje. Portugalci se pomalo plaše da Srbija ne zaigra kako zna i ume baš sada kada su i njima bodovi neophodni. Mi imamo svoj plan i njega se držimo. Siguran sam da se i Portugalija ozbiljno bavi nama i našom igrom, kao što i mi prilazimo oprezno u taj duel“, poručio je Matić.

Reprezentacija Srbije kreće u Lisabon u petak u popodnevnim satima, a utakmica protiv domaćina Portugalije na programu je u nedelju od 20.45 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar