Матић увјерава: Португалци нас се плаше!

„Посебно морамо да се чувамо противника у првих двадесет минута. Ако тако почнемо, све ће у наставку бити боље“, поручио је везиста Челсија.

Фудбал 27.03.2015 | 15:20
Матић увјерава: Португалци нас се плаше!

Ако неко добро познаје прилике у Португалу и тамошњу јавност, онда је то Немања Матић, који поручује да наредни ривал српске репрезентације стрепи да Орлови не одиграју онако како би по индивидуалном квалитету играча требало да играју, те да им не поквари планове за пласман на Еуро 2016. године. Према његовом виђењу, старт меча могао би да буде пресудан и ако Србија одигра добро у првих двадесетак минта, ни победа у Лисабону неће бити тако далеко.

Матић је нагласио да национални тим Србије, мимо лоших резултата, у Португалу схватају веома озбиљно и да тамошњи тренери изузетно цене играче са ових простора.
„Посебно морамо да се чувамо противника у првих двадесет минута. Ако тако почнемо, све ће у наставку бити боље. Португалска јавност и њени стручњаци веома уважавају фудбалере из наше земље. Португалци се помало плаше да Србија не заигра како зна и уме баш сада када су и њима бодови неопходни. Ми имамо свој план и њега се држимо. Сигуран сам да се и Португалија озбиљно бави нама и нашом игром, као што и ми прилазимо опрезно у тај дуел“, поручио је Матић.

Репрезентација Србије креће у Лисабон у петак у поподневним сатима, а утакмица против домаћина Португалије на програму је у недељу од 20.45 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар