Merima se ipak nije udala!?

Tužno je to kako je neko kadar da sruši ceo svoj život i brak zbog novca. I tužno i smešno u isti mah, kaže za “Blic” biznismen.

Zabava 19.03.2015 | 22:04
Merima se ipak nije udala!?

Dragoljuba Markovića (54), vlasnika firme “Krmivo produkt“, u poslednje vreme dovode u vezu sa mnogim poznatim ženama.

Nedavno su ga spajali sa pevačicom Mirom Škorić (45), a poslednja vest koja je odjeknula u medijima je da se tajno venčao s pevačicom Merimom Njegomir (61), zbog čega ga je, navodno, supruga Ljiljana ostavila.

- Istina je da me je žena ostavila, pre izvesnog vremena. Ispraznila mi je račune, pokrala me je i pobegla sa novcem. To je jedina istina. Sve drugo je besmislica - tvrdi za “Blic” Marković.

Vlasnik farme kokošaka i firme za proizvodnju stočne hrane u Surčinu kaže da je njegova bivša žena sa zajedničkog računa ukrala osam i po miliona evra i da je novac prebacila na račun svoje ćerke iz prvog braka, Katarine.

- Pored novca, uzela mi je i devet stanova u Beogradu i sve je prebacila na ćerku. To što je uradila je kriminal - kaže Marković.

„Blic“ je pokušao da stupi u kontakt i sa Ljiljanom Marković, da bismo čuli i njenu stranu priče, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon.

Biznismen je istakao da s pevačicama sa kojima ga spajaju nema ništa sem prijateljstva.

- Merima Njegomir i ja smo prijatelji već 30 godina. Nema mesta takvim spekulacijama - rekao je Dragoljub Marković.

S druge strane, pevačica za „Blic“ kaže da je trenutno okupirana samo svojim večerašnjim koncertom u Kolarčevoj zadužbini.

- Ja sam slobodna žena i nikada ne bih pristala na tajnu vezu, a kamoli na tajni brak. Umesto da se piše o tom kulturnom događaju koji pripremam za večeras, piše se o glupostima koje ne zaslužuju ni da ih komentarišem - kaže Merima Njegomir za „Blic“.

Njeno mišljenje deli i Dragoljub Marković.

- Zašto bih se ja ženio u tajnosti?! Logično je da bih pravio veliku svadbu, na primer u „Hajatu“. Tu nema nikakve logike - tvrdi biznismen.

Inače, Dragoljub Marković poznat je i po tome što je bio kum pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, krstio mu je decu. Zanimljivo je i da je njegov prijatelj, Čedomir Jovanović, godinama boravio u njegovoj kući.

Mira Dragoljubovu suprugu prijavila policiji

Ljiljana Marković je krajem prošle godine, dok se još zvanično nije razvela od Dragoljuba, a zbog sumnje da je Mira Škorić u ljubavnoj vezi s njim, zapretila folkerki da će je ubiti. Posle toga je saslušana u policiji.
Pored brojnih uvreda, Ljiljana je Miri slala i pretnje smrću, zbog čega su morali da reaguju nadležni organi.
- Znam da je moja bivša žena zbog pretećih poruka koje je slala Miri provela jedan dan u pritvoru. Žao mi je što se to dešava gospođi Škorić, ali me nimalo ne iznenađuje Ljiljanin postupak jer je ona spremna na sve - rekao je tada Dragoljub Marković. Škorićeva je potvrdila ove navode uz komentar da se radi o osobi sa psihičkim smetnjama i da ne želi da komentariše njene postupke.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

novi biznis

20.03.2015 23:58

Doticni gospoin je ispraznio Staracki Dom.

ODGOVORITE