Мерима се ипак није удала!?

Тужно је то како је неко кадар да сруши цео свој живот и брак због новца. И тужно и смешно у исти мах, каже за “Блиц” бизнисмен.

Забава 19.03.2015 | 22:04
Мерима се ипак није удала!?

Драгољуба Марковића (54), власника фирме “Крмиво продукт“, у последње време доводе у везу са многим познатим женама.

Недавно су га спајали са певачицом Миром Шкорић (45), а последња вест која је одјекнула у медијима је да се тајно венчао с певачицом Меримом Његомир (61), због чега га је, наводно, супруга Љиљана оставила.

- Истина је да ме је жена оставила, пре извесног времена. Испразнила ми је рачуне, покрала ме је и побегла са новцем. То је једина истина. Све друго је бесмислица - тврди за “Блиц” Марковић.

Власник фарме кокошака и фирме за производњу сточне хране у Сурчину каже да је његова бивша жена са заједничког рачуна украла осам и по милиона евра и да је новац пребацила на рачун своје ћерке из првог брака, Катарине.

- Поред новца, узела ми је и девет станова у Београду и све је пребацила на ћерку. То што је урадила је криминал - каже Марковић.

„Блиц“ је покушао да ступи у контакт и са Љиљаном Марковић, да бисмо чули и њену страну приче, али се она до закључења броја није јављала на телефон.

Бизнисмен је истакао да с певачицама са којима га спајају нема ништа сем пријатељства.

- Мерима Његомир и ја смо пријатељи већ 30 година. Нема места таквим спекулацијама - рекао је Драгољуб Марковић.

С друге стране, певачица за „Блиц“ каже да је тренутно окупирана само својим вечерашњим концертом у Коларчевој задужбини.

- Ја сам слободна жена и никада не бих пристала на тајну везу, а камоли на тајни брак. Уместо да се пише о том културном догађају који припремам за вечерас, пише се о глупостима које не заслужују ни да их коментаришем - каже Мерима Његомир за „Блиц“.

Њено мишљење дели и Драгољуб Марковић.

- Зашто бих се ја женио у тајности?! Логично је да бих правио велику свадбу, на пример у „Хајату“. Ту нема никакве логике - тврди бизнисмен.

Иначе, Драгољуб Марковић познат је и по томе што је био кум покојног премијера Србије Зорана Ђинђића, крстио му је децу. Занимљиво је и да је његов пријатељ, Чедомир Јовановић, годинама боравио у његовој кући.

Мира Драгољубову супругу пријавила полицији

Љиљана Марковић је крајем прошле године, док се још званично није развела од Драгољуба, а због сумње да је Мира Шкорић у љубавној вези с њим, запретила фолкерки да ће је убити. После тога је саслушана у полицији.
Поред бројних увреда, Љиљана је Мири слала и претње смрћу, због чега су морали да реагују надлежни органи.
- Знам да је моја бивша жена због претећих порука које је слала Мири провела један дан у притвору. Жао ми је што се то дешава госпођи Шкорић, али ме нимало не изненађује Љиљанин поступак јер је она спремна на све - рекао је тада Драгољуб Марковић. Шкорићева је потврдила ове наводе уз коментар да се ради о особи са психичким сметњама и да не жели да коментарише њене поступке.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нови бизнис

20.03.2015 23:58

Дотицни госпоин је испразнио Старацки Дом.

ОДГОВОРИТЕ