Orgije kraljevskog dvora

Prvi put je objavljena biografija koja donosi neverovatnu priču o nemilosrdnom predatoru, čiji je nemoralni način života uključivao homoseksualne orgije na Klerens hausu, seks na omiljenom kauču kraljice majke i mladiće koji su noću lutali hodnicima kraljevskog dvora.

Zanimljivosti 19.03.2015 | 07:03
Orgije kraljevskog dvora

Rita Edvards tvrdi da su to bile najšokantnije stvari koje je videla tokom svih godina koje je provela kao sluškinja u Klerens hausu. Kasno jedne noći, dok je prolazila hodnicima kraljičine službene rezidencije, užasnula se kad je naletjela na nepoznatog mladića.

"Nikad ga pre nisam videla, jer bi stranac u kući tokom noći bio veliki propust obezbeđenja. Tada sam videla Bilija, plesnog partnera kraljice majke, na drugom kraju hodnika, bio je raščupan i pokušavao je da obuče sako. Nikad ga nisam videla tako zbunjenog, brzo je stigao do mladića i bio je besan," objasnila je Rita.

Bio je poznat kao Bili zadnji ulaz. Kitnjasti dvorjanin kraljevske porodice skromnog porekla, pola veka je bio prijatelj i neslužbeni vođa svih kraljevskih ceremonija kraljice Elizabete, kraljice majke.

Vilijam Bili Talon bio je i njen plesni partner, dobavljač njenog omiljenog džina, organizator često neprimerenih ručkova, ali i suprotnost dvorjanima drugih članova kraljevske porodice. Bilo je poznato da je bio homoseksualac, ali kraljica nije želela ni da čuje komentare o tome da njegov promiskuitet narušava ugled kraljevske porodice.

Iako njegova homoseksualnost nije bila tajna, dosad nije bilo poznato koliko je koristio službenu rezidenciju za seksualne susrete sa strancima i da je koristio kao mamac za pronalazak seksualnih partnera u gej barovima. Nakon što bi zainteresovanim muškarcima rekao da je u službi kraljice Elizabete, na njihovu sumnjičavost bi odgovorio: "Zašto ne dođeš na čaj i uveriš se?"

Jedan od bivših Bilijevih partnera koji se predstavlja kao Brajan Vilson prisetio se kako je Bili palatom vodio mladića koji je izgledao kao narkoman, vodeći ga po privatnim sobama. Bili je bio na oprezu kad je u palati bila kraljica, ali čim bi ona otišla, u palatu bi dovodio dva ili tri muškarca istovremeno.

"Voleo je orgije," rekao je jedan njegov poznanik.

Nakon noći zabavljanja sa mladićima, Bili bi sledećeg jutra hodao hodnicima poput najvećeg čistunca kog ste mogli da zamislite.

Jedan od njegovih partnera rekao je da je Bili imao dve potpuno različite ličnosti, bio je pristojan tokom dana, a noću je imao samo jedan cilj, da ima seks sa što više ljudi. Ispred posla mu je uvek bio seks.

"Zamislite mesto na kom spava desetak mladića svake noći. Bilo je to vreme naših života. Kad bih se ušunjao u sobu, tamo bi već neko imao seks i uglavnom bi me pozvali da se pridružim. Bili nije nikoga prisiljavao, bio je stvarno zgodan i prava prilika," ispričao je drugi poznanik.

Tokom jednog seksualnog susreta Bili je pozvao Vilsona da sedne na kraljičin omiljeni kauč, na kom su onda imali seks. Vilson je uveren da je upravo to uzbuđivalo Bilija.

Incidenti

Jednom je Vilijam Talon Bili morao da ostane u krevetu ceo dan nakon što ga je u nogu uboo besni mladić kome je predložio seks. Ako je išta i sumnjala, kraljica majka nije ništa rekla. Drugom prilikom je na vratu nosio flaster kako bi prikrio ugrize, a ona je prokomentarisala: "Nadam se da niste imali problema s jednim od svojih mladih prijatelja".

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar