Оргије краљевског двора

Први пут је објављена биографија која доноси невероватну причу о немилосрдном предатору, чији је неморални начин живота укључивао хомосексуалне оргије на Клеренс хаусу, секс на омиљеном каучу краљице мајке и младиће који су ноћу лутали ходницима краљевског двора.

Занимљивости 19.03.2015 | 07:03
Оргије краљевског двора

Рита Едвардс тврди да су то биле најшокантније ствари које је видела током свих година које је провела као слушкиња у Клеренс хаусу. Касно једне ноћи, док је пролазила ходницима краљичине службене резиденције, ужаснула се кад је налетјела на непознатог младића.

"Никад га пре нисам видела, јер би странац у кући током ноћи био велики пропуст обезбеђења. Тада сам видела Билија, плесног партнера краљице мајке, на другом крају ходника, био је рашчупан и покушавао је да обуче сако. Никад га нисам видела тако збуњеног, брзо је стигао до младића и био је бесан," објаснила је Рита.

Био је познат као Били задњи улаз. Китњасти дворјанин краљевске породице скромног порекла, пола века је био пријатељ и неслужбени вођа свих краљевских церемонија краљице Елизабете, краљице мајке.

Вилијам Били Талон био је и њен плесни партнер, добављач њеног омиљеног џина, организатор често непримерених ручкова, али и супротност дворјанима других чланова краљевске породице. Било је познато да је био хомосексуалац, али краљица није желела ни да чује коментаре о томе да његов промискуитет нарушава углед краљевске породице.

Иако његова хомосексуалност није била тајна, досад није било познато колико је користио службену резиденцију за сексуалне сусрете са странцима и да је користио као мамац за проналазак сексуалних партнера у геј баровима. Након што би заинтересованим мушкарцима рекао да је у служби краљице Елизабете, на њихову сумњичавост би одговорио: "Зашто не дођеш на чај и увериш се?"

Један од бивших Билијевих партнера који се представља као Брајан Вилсон присетио се како је Били палатом водио младића који је изгледао као наркоман, водећи га по приватним собама. Били је био на опрезу кад је у палати била краљица, али чим би она отишла, у палату би доводио два или три мушкарца истовремено.

"Волео је оргије," рекао је један његов познаник.

Након ноћи забављања са младићима, Били би следећег јутра ходао ходницима попут највећег чистунца ког сте могли да замислите.

Један од његових партнера рекао је да је Били имао две потпуно различите личности, био је пристојан током дана, а ноћу је имао само један циљ, да има секс са што више људи. Испред посла му је увек био секс.

"Замислите место на ком спава десетак младића сваке ноћи. Било је то време наших живота. Кад бих се ушуњао у собу, тамо би већ неко имао секс и углавном би ме позвали да се придружим. Били није никога присиљавао, био је стварно згодан и права прилика," испричао је други познаник.

Током једног сексуалног сусрета Били је позвао Вилсона да седне на краљичин омиљени кауч, на ком су онда имали секс. Вилсон је уверен да је управо то узбуђивало Билија.

Инциденти

Једном је Вилијам Талон Били морао да остане у кревету цео дан након што га је у ногу убоо бесни младић коме је предложио секс. Ако је ишта и сумњала, краљица мајка није ништа рекла. Другом приликом је на врату носио фластер како би прикрио угризе, а она је прокоментарисала: "Надам се да нисте имали проблема с једним од својих младих пријатеља".

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар