Video: Ne kači se sa njom! Ona je prelijepa Denika!

Predstojećeg vikenda vozi se prestižna trka u Dejtoni, a kvalifikacije za nju obeležio je incident između Denike Patrik i Denija Hamlina.

Ostali sportovi 21.02.2015 | 14:00
Video: Ne kači se sa njom! Ona je prelijepa Denika!

Hamlin je tokom druge kvalifikacione trke od 150 milja bio previše blizu Patrikovoj, a čak ni kontakt nije bio potreban da bi je praktično izbacio sa staze, pošto to tako funkcioniše u Naskaru.

Denika je u tri kruga pre kraja bila osma i bilo je potrebno da na kraju bude među 15 da bi se kvalifikovala za trku. Međutim, Hamlin je praktično okrenuo Patrikovu, a ona se potom sudarila sa Bobijem Labonteom i Brajanom Skotom, i završila u travi.

Patrikova je morala u boks, a kada je trka nastavljena bila je 18, ali je uz pomoć timskog kolege Kurta Buša uspela da dođe do desetog mesta i startovaće kao 20. na Dejtoni 500 u nedelju.

Odmah posle trke, Denika je otišla da porazgovara sa Hamlinom, koji je sve vreme tvrdio da njen udes nije njegova krivica. Čak je u jednom trenutku rekao da joj dao više prostora zato što je znao da je baš ona u automobile ispred njega. Na stranu Patrikove stao je Toni Stjuart, bivši šampion i šef ekipe za koju Denika vozi, koji je Hamlinu poručio da pogleda snimak, pošto je to bio drugi put da joj je uništio automobile ove nedelje.

Komentari / 0

Ostavite komentar