Isko je Anćelotijeva talija!

Sjajni vezista donosi sreću svojim timovima kad god pogodi mrežu rivala...

Fudbal 17.02.2015 | 23:00
Isko je Anćelotijeva talija!

Ako u fudbalu postoji nešto poput amajlije, onda je Isko nešto najbliže tome! Kada talentovani vezista Reala koji iz nedelje u nedelju ima sve važniju ulogu u ekipi pogodi mrežu rivala, Kraljevski klub jednostavno nikada ne gubi. Štaviš, tokom čitave profesionalne karijere on je bio strelac na ukupno 27 mečeva i nijednom nije poražen!

Madriđani igraju fantastično ove sezone, dobijaju skoro svaki meč sa po nekoliko golova razlike, a Isko se tri puta upisao u strelce - po jednom protiv Almerije, Levantea i na poslednjem meču sa Deportivom iz La Korunje. Naravno, ne treba da čudi što su prvaci Evrope uspeli da trijumfuju na tim utakmicama.

No, vezista španske reprezentacije se u kratkoj, ali uspešnoj profesionalnoj karijeri tokom koje je nastupao za Valensiju, Malagu i pomenuti Real 35 puta upisao u strelce, a njegove ekipe nijednom nisu izgubile meč. Bilo da je bio starter ili je ulazio sa klupe. Na 27 različitih utakmica na kojima je Isko tresao mreže njegovi timovi upisali su 24 pobede i tri remija.

Karlo, ubaci Iska i ne brini ništa!

Komentari / 0

Ostavite komentar