Иско је Анћелотијева талија!

Сјајни везиста доноси срећу својим тимовима кад год погоди мрежу ривала...

Фудбал 17.02.2015 | 23:00
Иско је Анћелотијева талија!

Ако у фудбалу постоји нешто попут амајлије, онда је Иско нешто најближе томе! Када талентовани везиста Реала који из недеље у недељу има све важнију улогу у екипи погоди мрежу ривала, Краљевски клуб једноставно никада не губи. Штавиш, током читаве професионалне каријере он је био стрелац на укупно 27 мечева и ниједном није поражен!

Мадриђани играју фантастично ове сезоне, добијају скоро сваки меч са по неколико голова разлике, а Иско се три пута уписао у стрелце - по једном против Алмерије, Левантеа и на последњем мечу са Депортивом из Ла Коруње. Наравно, не треба да чуди што су прваци Европе успели да тријумфују на тим утакмицама.

Но, везиста шпанске репрезентације се у краткој, али успешној професионалној каријери током које је наступао за Валенсију, Малагу и поменути Реал 35 пута уписао у стрелце, а његове екипе ниједном нису изгубиле меч. Било да је био стартер или је улазио са клупе. На 27 различитих утакмица на којима је Иско тресао мреже његови тимови уписали су 24 победе и три ремија.

Карло, убаци Иска и не брини ништа!

Коментари / 0

Оставите коментар