Mitrović: Hoću nazad u Partizan!

Napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović rekao je belgijskim medijima da bi mogao da ostane u Anderlehtu do kraja karijere, ali planira da se vrati u Partizan.

Fudbal 13.02.2015 | 14:20
Mitrović: Hoću nazad u Partizan!

Mitrović je i pored turbulentne sezone, problema sa formom i disciplinom, prvi strelac tima sa deset golova u Župile ligi, a 15 ukupno.

"Nemam razloga da idem iz Anderlehta. Sve sam prepustio mom ocu, ja sam srećan u Briselu. Mogao bih da ostanem u Anderlehtu celu karijeru, iako mi je plan da se jednoga dana vratim u Partizan", rekao je Mitrović.

Međutim, tokom zime se spekulisalo da bi mogao da pređe u Premijer ligu, tačnije Svonsi.

"Premijer liga nije samo san, stvarno bih voleo da igram tamo. Postoje mnogi razlozi zbog čega bi Svonsi bio dobar izbor, ali i razlozi zbog čega ne bi. Svonsi solidno stoji u Premijer ligi, ali za mene ne najbitnije da odem u klub gde ću igrati i napredovati", rekao je srpski napadač.

Anderleht vodi žestoku bitku sa Klub Brižom za titulu, mada su veoma blizu još Kortrajk, Gent i Standard Lijež.

"Svake godine ista priča. Prošle su svi govorili da će Standard biti šampion, sada svi daju prednost Brižu. Ali, na kraju sve dođe na svoje i Anderleht osvoji titulu. Ja ću biti zadovoljan samo ako osvojima sva tri takmičenja u kojima igramo", rekao je Mitrović.

On je početkom godine propustio tri utakmice zbog suspenzije, jer je udario lakom protivničkog igrača.

"Priznajem da sam pogrešio, kajem se, nisam želeo da ga povredim. Ali sudije me ne vole ovde, daju mi kartone i kad nisam kriv. Dobijam više udaraca nego što ih zadajem, a oni to različito sankcionišu. Čupali su me, udarali, pokušavali da zaustave na sve moguće načine. Dres mi se nije sam od sebe pocepao proiv Zulte Varegema, ali nisam ništa smeo da kažem sudije da ne bih dobio karton. Drugačija pravila važe za Anderleht i druge klubove", zaključio je bivši napadač Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar