Митровић: Хоћу назад у Партизан!

Нападач Андерлехта Александар Митровић рекао је белгијским медијима да би могао да остане у Андерлехту до краја каријере, али планира да се врати у Партизан.

Фудбал 13.02.2015 | 14:20
Митровић: Хоћу назад у Партизан!

Митровић је и поред турбулентне сезоне, проблема са формом и дисциплином, први стрелац тима са десет голова у Жупиле лиги, а 15 укупно.

"Немам разлога да идем из Андерлехта. Све сам препустио мом оцу, ја сам срећан у Бриселу. Могао бих да останем у Андерлехту целу каријеру, иако ми је план да се једнога дана вратим у Партизан", рекао је Митровић.

Међутим, током зиме се спекулисало да би могао да пређе у Премијер лигу, тачније Свонси.

"Премијер лига није само сан, стварно бих волео да играм тамо. Постоје многи разлози због чега би Свонси био добар избор, али и разлози због чега не би. Свонси солидно стоји у Премијер лиги, али за мене не најбитније да одем у клуб где ћу играти и напредовати", рекао је српски нападач.

Андерлехт води жестоку битку са Клуб Брижом за титулу, мада су веома близу још Кортрајк, Гент и Стандард Лијеж.

"Сваке године иста прича. Прошле су сви говорили да ће Стандард бити шампион, сада сви дају предност Брижу. Али, на крају све дође на своје и Андерлехт освоји титулу. Ја ћу бити задовољан само ако освојима сва три такмичења у којима играмо", рекао је Митровић.

Он је почетком године пропустио три утакмице због суспензије, јер је ударио лаком противничког играча.

"Признајем да сам погрешио, кајем се, нисам желео да га повредим. Али судије ме не воле овде, дају ми картоне и кад нисам крив. Добијам више удараца него што их задајем, а они то различито санкционишу. Чупали су ме, ударали, покушавали да зауставе на све могуће начине. Дрес ми се није сам од себе поцепао проив Зулте Варегема, али нисам ништа смео да кажем судије да не бих добио картон. Другачија правила важе за Андерлехт и друге клубове", закључио је бивши нападач Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар