Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo

Banjalučko Okružno tužilaštvo predložilo je danas pritvor za Anđela Markovića (19) iz Banjaluke, osumnjičenog za krivično djelo teško ubistvo, rekla je Srni portparol tužilaštva Maja Đaković-Vidović.

Republika Srpska 08.02.2015 | 16:30
Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo

Marković je osumnjičen da je u petak, 6. februara, oko 23.00 časa u dvorištu Osnovne škole "Jovan Cvijić" u Ulici Anđe Knežević u Banjaluci ubio sugrađanina Aleksandra Rolda (19).

Vidovićeva je navela da je pritvor predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna.

Pritvor je predložen i zbog toga što bi puštanje na slobodu osumnjičenog Markovića rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda.
O prijedlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

On

08.02.2015 15:34

Nadajmo se da ce tamo i ostati, osim ako "babo" ne bude imao najdrazu nam clansku knjizicu!

ODGOVORITE
Name

re ON

08.02.2015 16:08

Stvarno si lud idi lijeci se od politike dijete ubijeno a ti o politici

ODGOVORITE
Name

On

08.02.2015 16:38

Naravno da zalim za djetetom ali de ti meni reci sta on radi na slobodi i kako? "Ubica sa debelim dosijeom Osumnjičeni Anđelo Marković 15 časova je bio na kriminalističkoj obradi u CJB Banjaluka, nakon čega će biti sproveden kod dežurnog tužioca. "EuroBlic" saznaje da se Marković tokom saslušanja branio ćutanjem. On u policiji ima deblji dosije, a potvrđeno je da je hapšen zbog krađe u kiosku "Minutica", ali i zbog oružane pljačke. "Ovako nešto se moglo očekivati. Sjećam se da je uvijek pravio problem tokom školovanja i da je dijete razvedenih roditelja", dodaje nastavnica.

ODGOVORITE
Name

On

08.02.2015 16:53

On Naravno da zalim za djetetom ali de ti meni reci sta on radi na slobodi i kako? Citiram: "Ubica sa debelim dosijeom Osumnjičeni Anđelo Marković 15 časova je bio na kriminalističkoj obradi u CJB Banjaluka, nakon čega će biti sproveden kod dežurnog tužioca. "EuroBlic" saznaje da se Marković tokom saslušanja branio ćutanjem. On u policiji ima deblji dosije, a potvrđeno je da je hapšen zbog krađe u kiosku "Minutica", ali i zbog oružane pljačke. "Ovako nešto se moglo očekivati. Sjećam se da je uvijek pravio problem tokom školovanja i da je dijete razvedenih roditelja", dodaje nastavnica.

ODGOVORITE