Kraljevske intrige

U javnost su procureli intimni detalji o braku kraljevskog para. Kamila Parker Bouls umela je uvek da uzbudi i zadovolji princa Čarlsa. Mogli bismo nešto i da naučimo od nje.

Zabava 03.02.2015 | 09:43
Kraljevske intrige

Posle 10 godina braka i još dosta godina tajne veze, intimni detalji o životu princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls, dospeli su u javnost.

Kamilina prijateljica ispričala je kako par danas ne provodi mnogo vremena zajedno, ali je to zato što Kamila ume sa Čarlsom.

Kamila je oduvek znala kako se nositi sa princem, kako ga raznežiti, ali i uzbuditi. Znala je sve ono što princ sa Dajanom nije imao.

- Dugo vremena je to bio samo seks. Kamila bi rekla Čarlsu šta treba da radi u krevetu i njemu se to sviđalo - otkriva izvor.
- Oni sada žive odvojene živote, ali su odlični kad su zajedno. Kamila zna kako da ga umiri, zna kad ne treba biti uz njega, kad ga treba ostaviti samog s njegovim mislima, kad treba biti vesela, kad mu mora biti potpora, a kada njegova ljubavnica. Ona je sjajna i tačno zna kakva mu žena u kojem trenutku treba i ona je sve to - ispričao je izvor blizak paru.

Kamila danas najviše vremena provodi sa svojih pet unučića u Rej Milu, a princ voli tišinu i mir Hajgrova, gde uživa u knjigama i važnim papirima.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Godine i zasicenost

03.02.2015 22:02

Oni su vec stariji, znaju se dugo, probali su sve - citala sam neke od opisa prije par godinna. Dijana je bila mlada, nevina i naivna. Bila je dobra za imidz losa za uzbudjenja. Sad kad mislim shvatam zasto bi mene komsija vozio gdjegod mi zatreba, a mati mogu da budem i njemu i zeni mu. Nista od voznje i nista od ovoga gore u tekstu.

ODGOVORITE