Краљевске интриге

У јавност су процурели интимни детаљи о браку краљевског пара. Камила Паркер Боулс умела је увек да узбуди и задовољи принца Чарлса. Могли бисмо нешто и да научимо од ње.

Забава 03.02.2015 | 09:43
Краљевске интриге

После 10 година брака и још доста година тајне везе, интимни детаљи о животу принца Чарлса и Камиле Паркер Боулс, доспели су у јавност.

Камилина пријатељица испричала је како пар данас не проводи много времена заједно, али је то зато што Камила уме са Чарлсом.

Камила је одувек знала како се носити са принцем, како га разнежити, али и узбудити. Знала је све оно што принц са Дајаном није имао.

- Дуго времена је то био само секс. Камила би рекла Чарлсу шта треба да ради у кревету и њему се то свиђало - открива извор.
- Они сада живе одвојене животе, али су одлични кад су заједно. Камила зна како да га умири, зна кад не треба бити уз њега, кад га треба оставити самог с његовим мислима, кад треба бити весела, кад му мора бити потпора, а када његова љубавница. Она је сјајна и тачно зна каква му жена у којем тренутку треба и она је све то - испричао је извор близак пару.

Камила данас највише времена проводи са својих пет унучића у Реј Милу, а принц воли тишину и мир Хајгрова, где ужива у књигама и важним папирима.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Године и засиценост

03.02.2015 22:02

Они су вец старији, знају се дуго, пробали су све - цитала сам неке од описа прије пар годинна. Дијана је била млада, невина и наивна. Била је добра за имидз лоса за узбудјења. Сад кад мислим схватам засто би мене комсија возио гдјегод ми затреба, а мати могу да будем и њему и зени му. Ниста од возње и ниста од овога горе у тексту.

ОДГОВОРИТЕ