Jestrović kaže: Mitrović ide u Milan!

"Bio bi to pravi klub za njega", ističe Aleksandrov menadžer.

Fudbal 09.01.2015 | 10:20
Jestrović kaže: Mitrović ide u Milan!

Svonsi će morati da se okrene na drugu stranu, jer Aleksandar Mitrović, kojeg su Velšani videli kao idealnu zamenu za Vilfreda Bonija, ostaje u Briselu! Barem do leta kada bi dres Anderlehta mogao da zameni opremom slavnog Milana!
"Biće teško dovesti ga sada u januaru, ali će u junu verovatno promeniti sredinu. Spreman je za veliki klub, dokazaće to. Mislim da je u ovom trenutku od najbolji mladi napadač na tržištu", otkrio je Mitrovićev menadžer Nenad Jestrović pre no što je, doduše stidljivo, nagovestio da bi nova destinacija 20-godišnjeg golgetera mogla da bude Serija A.
"Milan bi bio pravi klub za Mitrovića. I dalje je to ogroman klub. Istina, nisu me još kontaktirali, ali čuo sam za interesovanje Milana. Imaju tamo moj broj telefona. Ko god hoće Aleksandra mora prvo da zove mene. Nadamo se odlasku u veliki klub, ali sada je najbitnije da Mitrović nastavi da se ponaša kao pravi profesionalac i da vredno trenira".

Aleksandar Mitrović na raskrsnici. Valjalo bi pametno izabrati. Sudeći po tome kako je to do sada činio ne sumnjamo u pravu procenu Mitra i njegovih savetnika.

Komentari / 0

Ostavite komentar