Partizanovci pred meč u Londonu kažu...

Fudbaler Partizana Nikola Ninković rekao je da nema većeg motiva za njegovu ekipu od igranja u Engleskoj na stadionu Totenhema.

Fudbal 27.11.2014 | 15:05
Partizanovci pred meč u Londonu kažu...

Meč petog kola Lige Evrope igra se od 21.05 časova. Partizan ima samo jedan bod, osvojen upravo protiv engleskog tima u Beogradu i nema više šansi za prolaz u narednu fazu.

Totenhem ima osam bodova, koliko i Bešiktaš koji se sastaje sa Asterasom.

Ninković je igrajući za mladu reprezentaciju na meču sa Engleskom zbog incidenata u Kruševcu bio suspendovan, ali on kaže da je to odavno iza njega.

"Davno sam raščistio u glavi sa svim događajima iz Kruševca u tom meču sa Engleskom. To pripada prošlosti, a sada je predamnom i drugovima verovatno nešto najlepše što u fudbalu može da se dogodi. Veći motiv od igranja protiv Totenhema na njihovom stadionu nikome od nas nije potreban“, rekao je Ninković i nada se svojim dobrim partijama.

"Ovo što sam pružao u poslednje vreme još nije ono što očekujem od sebe, iako nije loše. Nadam se da neću ići više po dosadašenjem receptu jedna dobra, pa dve, tri loše i zbog toga mi je krivo što se bliži kraj obaveza jer imam veliku želju za dokazivanjem“, rekao je Ninković.

"Svi znamo da nas u Londonu čeka teška utakmica, Totenhem je kvalitetan protivnik koji će od stara krenuti ofanzivno kako bi osigurao prolazak u narednu fazu. Možemo da odigramo rasterećeno zbog dobrih rezultata u našoj ligi, ukoliko dobro počnemo, uz malo sreće možemo do pozitivnog rezultata“, rekao je Lazar Ćirković.

"Lep meč za nas, iako nemamo šanse za prolazak, prilika da se dokažu igrači, da osetimo kako je to igrati u Engleskoj. Totenhem neće ući rasterećeno u meč, ide na popedu, to je dobro za nas, da vidimo gde smo“, rekao je Nemanja Petrović

"Najteži protivnik iz grupe, nećemo se predati, idemo da ostvarimo što bolji rezultat i uzmemo neki bod“, rekao je Saša Marković.

Komentari / 0

Ostavite komentar