Партизановци пред меч у Лондону кажу...

Фудбалер Партизана Никола Нинковић рекао је да нема већег мотива за његову екипу од играња у Енглеској на стадиону Тотенхема.

Фудбал 27.11.2014 | 15:05
Партизановци пред меч у Лондону кажу...

Меч петог кола Лиге Европе игра се од 21.05 часова. Партизан има само један бод, освојен управо против енглеског тима у Београду и нема више шанси за пролаз у наредну фазу.

Тотенхем има осам бодова, колико и Бешикташ који се састаје са Астерасом.

Нинковић је играјући за младу репрезентацију на мечу са Енглеском због инцидената у Крушевцу био суспендован, али он каже да је то одавно иза њега.

"Давно сам рашчистио у глави са свим догађајима из Крушевца у том мечу са Енглеском. То припада прошлости, а сада је предамном и друговима вероватно нешто најлепше што у фудбалу може да се догоди. Већи мотив од играња против Тотенхема на њиховом стадиону никоме од нас није потребан“, рекао је Нинковић и нада се својим добрим партијама.

"Ово што сам пружао у последње време још није оно што очекујем од себе, иако није лоше. Надам се да нећу ићи више по досадашењем рецепту једна добра, па две, три лоше и због тога ми је криво што се ближи крај обавеза јер имам велику жељу за доказивањем“, рекао је Нинковић.

"Сви знамо да нас у Лондону чека тешка утакмица, Тотенхем је квалитетан противник који ће од стара кренути офанзивно како би осигурао пролазак у наредну фазу. Можемо да одиграмо растерећено због добрих резултата у нашој лиги, уколико добро почнемо, уз мало среће можемо до позитивног резултата“, рекао је Лазар Ћирковић.

"Леп меч за нас, иако немамо шансе за пролазак, прилика да се докажу играчи, да осетимо како је то играти у Енглеској. Тотенхем неће ући растерећено у меч, иде на попеду, то је добро за нас, да видимо где смо“, рекао је Немања Петровић

"Најтежи противник из групе, нећемо се предати, идемо да остваримо што бољи резултат и узмемо неки бод“, рекао је Саша Марковић.

Коментари / 0

Оставите коментар