Kćerka Kemala Malovčića: Oca pamtim samo po lošem

Jedino lepo što sam doživela od njega je kada mi je sa sedam godina poklonio klavijaturu.

Zabava 17.11.2014 | 21:53
Kćerka Kemala Malovčića: Oca pamtim samo po lošem

Ovako za “Blic” započinje razgovor Edita Malovčić (36), ćerka poznatog folk pevača Kemala Malovčića (63), koja je pod umetničkim imenom Madita postala muzička i glumačka zvezda u Austriji i Nemačkoj. Ona otkriva da je otac nikad nije savetovao o karijeri i da već dugo s njim nije u kontaktu.

- Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda - kaže Madita, ne želeći da otkriva sve detalje ove porodične svađe.

Rođena je u Beču i malo ko zna da joj je Kemal otac.

- U Austriji to nikoga ne interesuje, jedino im je smešno kad čuju šta peva i čude se kako nemamo ništa zajedničko. Jedino što nas spaja je to što ličim na njega i što sam od njega nasledila talenat za pevanje - navodi Madita.

Iako ima dosta posla u Austriji i Nemačkoj, ne propušta priliku da u slobodno vreme obilazi zemlje bivše Jugoslavije. Na očeve koncerte ne ide nikada, a kao svog muzičkog heroja navodi Ramba Amadeusa.

- Kada bih mogla da snimim duet s nekim, svakako bi moj izbor bio Rambo Amadeus jer je neverovatan umetnik. Što se mene tiče, najbolji je! - kaže ova pevačica, koja se muzikom bavi od 2002, kad je kao članica dueta „dZihan & Kamien“ izdala CD „Gran Riserva“, a tri godine kasnije objavila je prvi solo album „Madita“.

Školovanje je prekinula kad je dobila ponudu za ulogu u filmu.

- Teorija mi je uvek bila neprijatelj, tako da sam se više u praksi usavršavala. Upisala sam privatne časove, pa kada mi nešto nije bilo jasno, u praksi bih sve naučila - objašnjava glumica, koja je najveći uspeh ostvarila ulogom u seriji “Mesto zločina”, koja je već dve decenije najgledanija u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj.

Madita je radila s mnogim poznatim glumcima, među kojima je Til Švajger. Iako joj je karijera u usponu, nikad ne bi pristila da se skine na filmu.
- To ima veze s tim kako sam vaspitana. Žene koje su se skidale gole za svaku priliku nakon toga nisu interesantne, a ja nisam egzibicionista svog tela već svoje duše - kaže Madita i dodaje da godinama sanja ulogu u domaćem filmu.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Revizor

17.11.2014 23:21

sto se ne obrati Nemanji mozda bi ti pomogao za ulogu I domacem filmu.

ODGOVORITE
Name

Saša

18.11.2014 09:20

Lijepa Edita.

ODGOVORITE