Кћерка Кемала Маловчића: Оца памтим само по лошем

Једино лепо што сам доживела од њега је када ми је са седам година поклонио клавијатуру.

Забава 17.11.2014 | 21:53
Кћерка Кемала Маловчића: Оца памтим само по лошем

Овако за “Блиц” започиње разговор Едита Маловчић (36), ћерка познатог фолк певача Кемала Маловчића (63), која је под уметничким именом Мадита постала музичка и глумачка звезда у Аустрији и Немачкој. Она открива да је отац никад није саветовао о каријери и да већ дуго с њим није у контакту.

- Не знам да ли се он радује што сам одлучила да живот посветим музици. Мислим да је желео да његова деца сама расту. Све ствари с њим су негативне, неке чак решавамо и преко суда - каже Мадита, не желећи да открива све детаље ове породичне свађе.

Рођена је у Бечу и мало ко зна да јој је Кемал отац.

- У Аустрији то никога не интересује, једино им је смешно кад чују шта пева и чуде се како немамо ништа заједничко. Једино што нас спаја је то што личим на њега и што сам од њега наследила таленат за певање - наводи Мадита.

Иако има доста посла у Аустрији и Немачкој, не пропушта прилику да у слободно време обилази земље бивше Југославије. На очеве концерте не иде никада, а као свог музичког хероја наводи Рамба Амадеуса.

- Када бих могла да снимим дует с неким, свакако би мој избор био Рамбо Амадеус јер је невероватан уметник. Што се мене тиче, најбољи је! - каже ова певачица, која се музиком бави од 2002, кад је као чланица дуета „дЗихан & Камиен“ издала ЦД „Гран Рисерва“, а три године касније објавила је први соло албум „Мадита“.

Школовање је прекинула кад је добила понуду за улогу у филму.

- Теорија ми је увек била непријатељ, тако да сам се више у пракси усавршавала. Уписала сам приватне часове, па када ми нешто није било јасно, у пракси бих све научила - објашњава глумица, која је највећи успех остварила улогом у серији “Место злочина”, која је већ две деценије најгледанија у Немачкој, Аустрији и Швајцарској.

Мадита је радила с многим познатим глумцима, међу којима је Тил Швајгер. Иако јој је каријера у успону, никад не би пристила да се скине на филму.
- То има везе с тим како сам васпитана. Жене које су се скидале голе за сваку прилику након тога нису интересантне, а ја нисам егзибициониста свог тела већ своје душе - каже Мадита и додаје да годинама сања улогу у домаћем филму.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ревизор

17.11.2014 22:21

сто се не обрати Немањи мозда би ти помогао за улогу И домацем филму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

18.11.2014 08:20

Лијепа Едита.

ОДГОВОРИТЕ