Obilazio svijet i u svakoj zemlji snimao po riječ, evo rezultata (VIDEO)

Kada je 2010. na Univerzitetu Monatane (SAD) upoznao koleginicu Rebeku Strelnauer, Džek Hajer je znao da je to devojka kojom će se jednoga dana oženiti.

Zanimljivosti 24.05.2014 | 08:20
Obilazio svijet i u svakoj zemlji snimao po riječ, evo rezultata (VIDEO)

Tokom naredne četiri godine proputovao je 26 zemalja, i u svakoj je snimio po deo videa, kojim je planirao da je konačno zaprosi. U prošlu subotu, kada su končano obiije diplomirali, Džek je video prikazao pred njihovim porodicama i zamolio je Rebeku da se uda za njega.

“Najlepša avantura koju sam ikad doživeo je ta što volim Beku”, zaključio je svoju prosidbu, na šta je devojka zaplakala - i pristala.

Džek je tokom studija puno putovao, a u svakoj od zemalja u kojima je bio trudio se da snimi nešto zanimljivo i posebno, pripremajući se za veliki dan kada će zatražiti ruku svoje voljene.

Zaljubljeni student upravljanja infromatičkim sistemima i međunarodnog poslovanja izdašno je obdaren smislom za romantiku, pa je pored snimaja interesantnih prizora osmislio i to da na svakom snimku “na plej bek“ otpeva po deo pesme “I’m gonna be” škotske grupe Proklejmers.

Ova pesma iz 1980-ih peva o emotivnoj privrženosti uprkos velikoj daljini koja razdvaja zaljubljene, i Džek je u njoj našao odraz svojih osećanaj prema Rebeki.

Među zemljama koje je obišao i u kojima je pevao, našli su se, između iostalog, Kambodža, Izrael, Kina, Grčka, Francuska, Britanija i Turska, a na snimcima se vide neke od najvećih turističkih znamenitosti ovih zemalja.

Na kraju je okupljenima rekao da želi da im prikaže svoj diplomski video, ali umesto toga je pustio ovu epsku sagu, koju je završio rečima:

-Doživeo sam mnoge avanture, jahao sam na kamili i slonu, stopirao sam na najnižoj tački zemljine površine, i popeo sam se na neke od najviših. Ali najlepša avantura koju sam ikad doživeo bila je ta što volim Beku.  

Obe porodice su ovo izlaganje pozdravile glasnim klicanjem, Rebeka je, naravno, pristala, a Džek je mogao da uživa u trenutku koji je tako dugo i pažljivo pripremao.

Komentari / 0

Ostavite komentar