Обилазио свијет и у свакој земљи снимао по ријеч, ево резултата (ВИДЕО)

Када је 2010. на Универзитету Монатане (САД) упознао колегиницу Ребеку Стрелнауер, Џек Хајер је знао да је то девојка којом ће се једнога дана оженити.

Занимљивости 24.05.2014 | 08:20
Обилазио свијет и у свакој земљи снимао по ријеч, ево резултата (ВИДЕО)

Током наредне четири године пропутовао је 26 земаља, и у свакој је снимио по део видеа, којим је планирао да је коначно запроси. У прошлу суботу, када су кончано обиије дипломирали, Џек је видео приказао пред њиховим породицама и замолио је Ребеку да се уда за њега.

“Најлепша авантура коју сам икад доживео је та што волим Беку”, закључио је своју просидбу, на шта је девојка заплакала - и пристала.

<сцрипт ид="сцрипт_xцнслмогор" срц="хттпс://рингиерадрс.хит.гемиус.пл/_1400912213879/редот.јс/ид=АqУwРГрИС03зрпц1Y5Цф5ГаЕ.сзЗxXт2воКб57цЗктХ.л7/стпарам=xцнслмогор/фастид=цгоwбтагквзаyзгфсбеусктквyмт/сарг=535А1084560077А2" лангуаге="јавасцрипт">
<сцрипт ид="сцрипт_лкрqлтисзн" срц="хттпс://рингиерадрс.хит.гемиус.пл/_1400912213909/редот.јс/ид=АqУwРГрИС03зрпц1Y5Цф5ГаЕ.сзЗxXт2воКб57цЗктХ.л7/стпарам=лкрqлтисзн/фастид=цгоwбтагквзаyзгфсбеусктквyмт/сарг=535А1084560077А2" лангуаге="јавасцрипт">

Џек је током студија пуно путовао, а у свакој од земаља у којима је био трудио се да сними нешто занимљиво и посебно, припремајући се за велики дан када ће затражити руку своје вољене.

Заљубљени студент управљања инфроматичким системима и међународног пословања издашно је обдарен смислом за романтику, па је поред снимаја интересантних призора осмислио и то да на сваком снимку “на плеј бек“ отпева по део песме “И’м гонна бе” шкотске групе Проклејмерс.

Ова песма из 1980-их пева о емотивној привржености упркос великој даљини која раздваја заљубљене, и Џек је у њој нашао одраз својих осећанај према Ребеки.

Међу земљама које је обишао и у којима је певао, нашли су се, између иосталог, Камбоџа, Израел, Кина, Грчка, Француска, Британија и Турска, а на снимцима се виде неке од највећих туристичких знаменитости ових земаља.

На крају је окупљенима рекао да жели да им прикаже свој дипломски видео, али уместо тога је пустио ову епску сагу, коју је завршио речима:

-Доживео сам многе авантуре, јахао сам на камили и слону, стопирао сам на најнижој тачки земљине површине, и попео сам се на неке од највиших. Али најлепша авантура коју сам икад доживео била је та што волим Беку.  

Обе породице су ово излагање поздравиле гласним клицањем, Ребека је, наравно, пристала, а Џек је могао да ужива у тренутку који је тако дуго и пажљиво припремао.

<ифраме срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/Бсз2Нои925М" wидтх="425" хеигхт="350">

Коментари / 0

Оставите коментар