Navijači Njukasla teraju Pardjua!

U znak protesta pristalice Svraka žele da napuste Sent Džejms Park i tako prekaljenom stručnjaku stave do znanja da je vreme da i on učini isto.

Fudbal 01.05.2014 | 10:10
Navijači Njukasla teraju Pardjua!

Ako pogledate golgeterski bilans i učinak u poslednja četiri meseca, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu se verovatno nikada ne bi usudili da kažu da je Njukasl ekipa koja se nalazi na devetoj poziciji, odmah iza najboljih timova na Ostrvu. Takođe, verovatno ne biste pomislili da je menadžer Svraka Alan Pardju čovek koji ima lošije rezultate od poslednji 28 trenera koji su smenjeni u Premijer ligi... Ali, verovali ili ne, tako je!

Zbog svega toga razočarani i besni navijači Njukasla rešili su da krenu u akciju smene aktuelnog šefa struke, što su još u nedavnom porazu od Arsenala (3:0) javno pokazali.

Prema pisanju engleskih medija, pristalice crno-belog kluba odlučile su da odu i korak dalje. Naime, u poslednjoj utakmici sezone na Sent Džejms Parku, koju će Svrake igrati sa Kardifom, navijači će, u znak protesta, otići sa utakmice tačno u 60. minutu igre i tako šefu struke pokazati da je došlo vreme da i on učini isto.

U kompletnu misiju smene Pardjua uključio se i lokalni list Hronikl, koji je na naslovnici istakao sve neuspehe prekaljenog stručnjaka, uključujući i podatak da je Njukasl izgubio šest uzastopnih utakmica po prvi put još od 1987. godine.

Inače, utakmica 37. kola Premijer lige između Njukasla i Kardifa na programu je u subotu od 16 časova, a kvota na kec na pobedu domaćina je 2,05.

Komentari / 0

Ostavite komentar