Навијачи Њукасла терају Пардјуа!

У знак протеста присталице Сврака желе да напусте Сент Џејмс Парк и тако прекаљеном стручњаку ставе до знања да је време да и он учини исто.

Фудбал 01.05.2014 | 10:10
Навијачи Њукасла терају Пардјуа!

Ако погледате голгетерски биланс и учинак у последња четири месеца, љубитељи најважније споредне ствари на свету се вероватно никада не би усудили да кажу да је Њукасл екипа која се налази на деветој позицији, одмах иза најбољих тимова на Острву. Такође, вероватно не бисте помислили да је менаџер Сврака Алан Пардју човек који има лошије резултате од последњи 28 тренера који су смењени у Премијер лиги... Али, веровали или не, тако је!

Због свега тога разочарани и бесни навијачи Њукасла решили су да крену у акцију смене актуелног шефа струке, што су још у недавном поразу од Арсенала (3:0) јавно показали.

Према писању енглеских медија, присталице црно-белог клуба одлучиле су да оду и корак даље. Наиме, у последњој утакмици сезоне на Сент Џејмс Парку, коју ће Свраке играти са Кардифом, навијачи ће, у знак протеста, отићи са утакмице тачно у 60. минуту игре и тако шефу струке показати да је дошло време да и он учини исто.

У комплетну мисију смене Пардјуа укључио се и локални лист Хроникл, који је на насловници истакао све неуспехе прекаљеног стручњака, укључујући и податак да је Њукасл изгубио шест узастопних утакмица по први пут још од 1987. године.

Иначе, утакмица 37. кола Премијер лиге између Њукасла и Кардифа на програму је у суботу од 16 часова, а квота на кец на победу домаћина је 2,05.

Коментари / 0

Оставите коментар