Dodik i Bosić kod Vučića

Kako BN TV ekskluzivno  saznaje iz svojih bliskih izvora u Srbiji, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i predsjednik najjače stranke Srbije Aleksandar Vučić pozvao je predsjednike dvije najjače stranke u Republici Srpskoj Milorada Dodika predsjednika SNSD-a i Mladena Bosića predsjednika SDS-a na zajednički  sastanak koji ima za cilj jedinstvo i očuvanje Republike Srpske.

Republika Srpska 08.02.2014 | 15:02
Dodik i Bosić kod Vučića
Kako BN TV ekskluzivno  saznaje iz svojih bliskih izvora u Srbiji, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i predsjednik najjače stranke Srbije Aleksandar Vučić pozvao je predsjednike dvije najjače stranke u Republici Srpskoj Milorada Dodika predsjednika SNSD-a i Mladena Bosića predsjednika SDS-a na zajednički  sastanak koji ima za cilj jedinstvo i očuvanje Republike Srpske. Ovim Vučić jasno pokazuje želju da Republika Srpska mora krenuti putem jačanja ekonomije, borbe protiv korupcije, jedinstva i očuvanja svojih demokratskih i nacionalnih vrijednosti te ne smije dozvoliti da joj događaji koji ovih dana stežu okruženje budu primjer i putokaz budućnosti, tvrdi naš izvor. BN TV saznaje da je ovaj sastanak zakazan iznenada i da šalje jasnu porku očuvanja stabilnosti Republike Srpske. Sastanak Vučića,Dodika i Bosića zakazan je u nedelju u 15:00 BN TV

Komentari / 949

Ostavite komentar
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE
Name

prof dr

08.02.2014 18:10

Federalci se sada ponasaju ko ucveljena mlada. Republika Srpska je posebna teritorija jos de jure u BiH a de facto van nje. Izvolite pa sad rusite svoje i ne zaboravite vezati zastave.sa Hrvatima. Ista ste sorta prevrtljiva samo sto Srbi vise nisu naivni.

ODGOVORITE
Name

draja

08.02.2014 14:32

Molim narod u nasoj Republici Srpskoj, da se uzdrze od ovakvih gluposti kao u federaciji. Ako ni zbog cega, bar radi nasih oceva i sinova koji su dali svoje zivote za nas i RS. A zato na sledecim izborima da izbrisemo ove lopove da se vise ne pojavljuju u politici. A muslimanima zelim da se ne mijesaju u nase probleme i neka nam ne govore sta mi trebamo raditi. Oni neka slusaju svoje mudzahedine i njihovog Nasera Orica. A ovi sto pljuju Vucica i u RS i federaciji bi voljeli da ga imaju u politici. Zato Srbijo pomozi nama u Republici Srpskoj da se mirno mi rijesimo nasih lopova tako nam bog pomogo. A Srbija i Republika Srpska nek nam zive vjecno!!!

ODGOVORITE
Name

jelenko

08.02.2014 13:44

Mogao bi Bosic mnogo da nauci od pred. Dodika, u stvari, trebao bi ustati kad preds. prodje pored njega

ODGOVORITE
Name

pera trta

08.02.2014 12:41

Kako god ko mislio, Srbi sad moraju zajedno nastupati i odbraniti RS!

ODGOVORITE
Name

miro

08.02.2014 12:20

Ide Mile da odrzi koncert.

ODGOVORITE
Name

kolaps

08.02.2014 12:30

Zna Vucic dobro ko je ko od ove dvojice? Bosic normalan, umjeren, pametan covjek, nema kriminalnih afera, cist kao suza. Samo sa takvima moze RS da napreduje. Za ovoga drugog Vucic bolje i od nas zna ko je i kakav je. Razbio je RS na nivou BiH, dopustio najbezocniju pljacku unutar RS, vrijedjao predstavnike opozicije i narod sam na svakom koraku. A o grljenju i podrskama po mitinzima u Srbiji i vrijedanju tadasnje opozicije, sadasnje vlasti, omalovazavanju, neki drugi put. Vucic i Bosic do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Vi

08.02.2014 09:16

Vi koji tražite i promovišete svoje vođe dižućih ih do nebesa, stvarajući od njega nebeskog vođu, vi, u stvari, uništavate i sebe i druge. Pročitajte djela Radoja Domanovića pa sami procjenite šta radite. Bolje je da mislite o sebi i svojoj porodici i da sami sebi budete vođe jer svaki drugi nebeski vođa je slijepac, on nikada neće niti moći, niti htjeti, niti pomoći, vama i vašim porodicama. Pametni se samo uzdaju u svoj trud ,a budale u zalud.

ODGOVORITE
Name

Mile 1953

08.02.2014 08:58

Tako je Vucicu, neka si ih pozvao, da pred svjedocima kazes da se povuce s vlasti. Da ne moze predsjednik obmanjivati narod da si mu dao podrsku da ostane na vlasti! Svaka cast!

ODGOVORITE
Name

parti partzanovac

08.02.2014 09:09

Divim se sinosnjoj izjavi gosp.Cvijanovic, da je RS., uredjeno drustvo, gdje je notorna laz da su penzije od 160 KM najnize u Evropi. Da je najveca laz da u RS ima nezaposlenih ljudi, da je laz da tajkuni, nisu izmirili sve obaveze prema radnicima, da je svima povezan radni staz, da su plate i regresi redovni i da nema socijalno neosiguranih radnika. Sve te lazi izjavi gosp. Cvijanovic i ne trepnu. Dakle, po gosp. Cvijanovic RS ne zaostaje za Merkelovom Njemackom. Ne rece nam gospdja Cvijanovic zasto je zdravstvo RS 3x zaduzenije i grca u gubicima od zdravstva Federacije, a skoro je za polovinu manje. PS. Molim urednistvo BNTV da zadrzi u Arhivi sinosnji snimak mitinga u Banjoj Luci, gdje se vidi djevojka koja nosi transparent, koji aludira na izjave vodje Laktaskog klana, svima onima koji ne misle kao on.:"SVI SMO MI STRANI PLACENICI. DRZAVU NAM FINANSIRA MMF."

ODGOVORITE
Name

St0ck

08.02.2014 06:00

Dosta je bilo starog hljeba vise. Na Goli otok sve politicare.

ODGOVORITE
Name

Fafaron

08.02.2014 05:58

RS protesti su obavezni. Sve zlo sa vlasti skinuti treba.

ODGOVORITE
Name

Napredak

08.02.2014 05:12

Bravo Srbine, nabili sebi plate po 5000 KM! Dobro si napisao. Pa sta cekate u RS, hocete da pustite lopove da vas dalje kradu? Vidite samo sta su ti politicari stekli preko vasih ledja, i u vas je ista situacija kao u Federaciji, nemaju ni vasa djeca hljeba da jedu. Mislim da u ovim trenucima nije bitna vjera, nacija itd, hoce narod da se najede hljeba i da ima posla, i sve dok ovi budu na vlasti, nece se narod ni u RS ni u FBiH najesti. Dodo i ostali sve bogatiji, a narod sve siromasniji. Ustajte i vi za bolju buducnost! Dosta je bilo kradje i korupcije. A Dodo je pobjegao u Srbiju da izvuce zivu glavu dok jos moze.

ODGOVORITE
Name

Re srbin

08.02.2014 02:36

Hajde Mujo provociraj ti svoga babu, a nemoj nas! Sta znaju teroristi drugo nego paliti i unistavati.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ OBILIĆ

08.02.2014 08:02

Ovo u federaciji i RS ispade kao kad su se prijatelji Žika i Milan dogovorili da skoče u Dunav, pa Milan, koji je glumio federaciju skočio, a Žika, koji je glumio RS, nije. Baš interesantno, što bi sad skakali u Dunav?

ODGOVORITE
Name

PERIC

08.02.2014 01:07

SAD JE BITNO SAMO JEDINSTVO, A OSTALO NA IZBORIMA. SMRDI OVO NA NEMACKU.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 22:59

Sto se mene tice Dodik i njegove jajare mogu goriti u paklu ali oni koji pokusaju iskoristiti ovu situaciju da pale i ruse ono sto smo mi krvlju stvorili moram upozoriti da ce protiv sebe imati sve borce RSa bez obzira na stranacku pripadnost.Ono sto danas vidismo u federaciji se nece desiti u RSu jer javne ustanove nisu privatna prcija prolaznih mocnika nego imovina svih gradjana RSa izgradjene na krvi nase pale brace.Podrzavamo mirne proteste protiv mafije al necemo mirno gledati napade na nasu policiju i javna dobra.Izbori su blizu te imamo priliku da ove lopove srusimo sa vlasti bez nasilja.Samo malo strpljenja

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 22:46

Poslije Tuzle Bih vise nije ista , samo su CEVAPI ostali ISTI !!..

ODGOVORITE
Name

srbin

05.05.2024 19:50

da smo pametni da I mi u RS krenemo sa protestima I da skinemo ove sa vlasti... Nabili su sebi plate po 5000 km a jadni narod nema ni za hljeba.Kod nas je katastrofalno stanje ali ne smije niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

normalan...

07.02.2014 22:21

Hvala Bogu,tako me ova vijest obradovala i dala mi nadu da ce nesto biti od nas.Zajedno i slozno se dogovarati i rijesavati SVE probleme.Konacno smo dobili rukovodstvo u nasoj Srbiji koji razmisljaju za sve Srbe sirom svijeta.cccc. Pozdrav iz Kanade.

ODGOVORITE
Name

Srpsko Sarajevo

07.02.2014 22:12

Napred Srpska ne dozvoli ovo sto se desava u nekadasnjem olimpiskom gradu (danas Sandzackom selu )! Vlast u RS je nesposobna al protiv sam bilo kakvog unistavanja onoga sto smo gradili u poslednjih 20 godina,doce oni (SNSD,SP,DNS) na red svakako...

ODGOVORITE
Name

Ivan

07.02.2014 22:07

Za mene je Srpska isto što i Srbija jedan narod jedna zemlja. Veliki pozdrav iz Šumadije

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju. Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom Srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak, braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez, pozvao je Dodika i Vucica jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Ne obracajte paznju na ove pse sto laju pod srpskim imenima to su ti isti sto su pokrali sve prodavnice i izloge po Sarajevu i Tuzli. Oni vas namjerno pozivaju da bi mogli da pljackaju neciju imovinu. Srpska je pokazala jedinstvo, a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Simo

05.05.2024 19:50

Svaka cast narodu Republike Srpske sto nije nasjeo na ovu dobro isplaniranu akciju . Zelim prije svega da se zahvalim javno svakom srbinu koji u ova nepodnosljiva vremena nije krenuo da rusi ono sto imamo. Kao sto vidite po komentarima svi smo zadovoljni osim ovih muslimana iz Federacije a to je dobar znak braco i sestre. Nisu uspjeli da nas uvuku u ovu novu Briselsku ofanzivu za rusenjem Dejtona i stvaranju jedinstvene BiH. Gospodin Vucic je napravio pravi potez , pozvao je Dodika i Bosica, jer je jedinstvo Srba najbitniji faktor ocuvanja RS. Srpska je pokazala jedinstvo a na izborima cemo pokazati sta mislimo o Dodiku i njegovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Admir Brcko...

07.02.2014 21:49

Molim Boga da se niko iz R.S.-a ne umijesa u ove probleme Federacije... I to sto DUZE.... Ali kad pukne kod vas ( a sigurno hoce ) bice gore i DUZE ,.. Sjedite kod kuce i gledajte tv , i eventualno odigrajte poneku igricu na Face - u... Pozdrav i MOLIM VAS ne mijesajte se ! !...

ODGOVORITE
Name

Zapad Bosni

07.02.2014 21:42

Ppstovani Vucicu ,kada vam komsija ima probleme: nemoj gledati u njegovu kapiju, najvjerovatnije nije mu do pomoci drugih. A kada prodje par dana recite dobar dan komsija jer tada ste pouzdan lik buducnosti sa dostojanstvom.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 21:42

Vučko uhapsi lopove u Nedelju svima će biti drago

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 22:18

Jedinstvo je jako bitno za nas u RS.Ali sada amnestirati lopove od svega onoga sto su uradili na celu s Dodikom,za rad jedinstva, je usluga za njega i kumove.Nadam se da ce Vucic naci neko razumno rijesenje.I znam da ce ovo procitati sto pisemo...Protjerajte Skrbica za pocetak!!!!

ODGOVORITE
Name

Mozda

07.02.2014 22:03

Dodik i njegovi su kriminalci ne vidjeni,i sve su pokrali.Narod kljuca...pitanje je trenutka kad ce puci i kod nas.Ne znam sta ce Vucic da uradi ali tesko mozes saprati sve zlodjela Mile i kumova.Jedan je ambasador u SrBiji.Natjeraj te Skrbica iz BG za pocetak!!!

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 19:06

Jelo to milokrad ide u arenu da podrži Tadića!?

ODGOVORITE
Name

Nemanja

07.02.2014 18:59

Ovim Vucic spasava Dodika od linca naroda i jasno mu porucuje,vrijeme je na izborima da odes mirno i demokratski.

ODGOVORITE
Name

mile

07.02.2014 18:48

Predlažem da i SDS nastavi krasti od naroda pa ce ostati sa Dodikom na vlasti vječno. Nemamo koga više birati?

ODGOVORITE
Name

marko

07.02.2014 18:38

Ma sta ima sa Dodikom da se prica on je ispricana prica.

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:31

Kad ode kriminalac bice nam dobro. Napolje MIle.

ODGOVORITE
Name

ja

07.02.2014 17:11

Nemojte rušiti to je naša imovina. Hvala Vučiću što misli o svom narodu. Održi im predavanje neka rade svoj posao za koji su dobro plaćeni.

ODGOVORITE
Name

Bn vlast

07.02.2014 18:06

Micica, Dodika i sve njima slicne u zatvor a imovinu oduzeti i dati beskucnicima, starima i bolesnima.

ODGOVORITE
Name

stanite malo

07.02.2014 18:01

Ako vam je cilj da plasite narod, uspjeli ste u tome! Zatekla sam moje roditelje ispred tv-a kako komentarisu da ce se opet zaratiti i umiru od straha! Alo bre, polako, u dnk nam je utkan strah, zar nije dosta vise...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.02.2014 17:03

Pa neka skinu SNSD biće automatski 80% manje korupcije. Tek bi to bio rekord u okruženju!

ODGOVORITE
Name

miki

07.02.2014 17:54

Samo jedinstvo, bez nasilja.

ODGOVORITE
Name

laki boj

07.02.2014 17:54

Mi se ne trebamo ugledati na ove u Federaciji, imaju izbori i oni u Federaciji takodje ce birati dzabe ruse i pale ruzno je ovo.. Bravo Vucicu treba mirno pametno razgovarati bar mi u RS znamo i vi u Srbiji da od divljanja nema koristi.. Svaka cast

ODGOVORITE
Name

yoyo

07.02.2014 16:53

Bolje bi vam bilo da gledate kako ćete za hljeba zaraditi.

ODGOVORITE
Name

Uzalud trud...

07.02.2014 18:30

Hajde da smirimo strasti, biće prilike... Ovo je državnički potez, svima nam je interes očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, jer bez toga nam ništa neće značiti ko je na vlasti! Sve ono u čemu se ne slažemo može sačekati. Izbori idu, pa neka se svako opredijeli po svom nahođenju... Srpska je ispred svega!

ODGOVORITE
Name

pepa

07.02.2014 17:30

Vucko natjeraj lopova Mila da ode,bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.02.2014 16:22

Objasni im kako se radi za dobrobit naroda.

ODGOVORITE
Name

Zeka

07.02.2014 16:18

Nema ujedinjenja SDS i SNSD, vec crveni lopovi treba da odu sa vlasti ali samo na izborima i bez rusenja.

ODGOVORITE
Name

delija brod

07.02.2014 17:18

E moj vučko zoveš onog ko ti je rekao da si politički pobačaj

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

07.02.2014 17:14

Mrzim Dodika ali ne treba rusiti i paliti po RS!Pozdrav i svaka cast za Vucica!

ODGOVORITE
Name

Milojko

07.02.2014 16:14

Predizborni trik Vučića, sad je našao da ujedini SDS i SNSD, kada su SNSD raskinuli partnerstvo sa SDS. Bolje bi mu bilo da se nemješa u stvari druge Države.

ODGOVORITE
Name

srpkinja

07.02.2014 15:41

Vucko ljudino, natjeraj ih da se ujedine za dobro RS!

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

07.02.2014 16:40

Vucicu reci ovim nasim bitangama da nesmiju zaboravit ko su,da kad je u pitanju Republika Srpska moraju biti braca. Zapreti im da ce oba biti oduvani i da se ne igraju velikih drzavnika jer to nisu.

ODGOVORITE
Name

kolaps

07.02.2014 18:29

Vucicu svaka cast. Pravi covjek na pravom mjestu. Dobro on zna ko je kakav, i do koga je proplem u RS, do ovih sto su pokrali i ojadili drzavu. Neka idu mirnim putem, bez nasilja, to im je jedina poruka. Svi vidimo sta su nam uradili, i dokle nas doveli? Narodu i opoziciji svaka cast, sto nisu krenuli sa neredima. Vucic je velika nada i sansa srpskoga naroda, a pljackasi svoga naroda neka se stide i odlaze zauvjek.

ODGOVORITE
Name

rambo

07.02.2014 15:39

BRAVO VUCKO!

ODGOVORITE
Name

prekodrinac

07.02.2014 19:01

E moji Srbi, slepi ste kod ociju. Jel zaista mislite da kad oterate Dodika da ce Mico biti posten? Razmislite malo.

ODGOVORITE
Name

Luka

07.02.2014 20:10

Vidim ovi uplaseni Dodikovci sada Vucica hvale do neba....hahaha...Bando jedna lopovska,jeste se uplasili,ali vam tako i treba!

ODGOVORITE
Name

Dejan

07.02.2014 20:12

Dodikovci vidim obozavate Vucica!? Kako ce vas Vucko nasankati,samo da prodju izbori u Srbiji. Ziv bio Vule!

ODGOVORITE
Name

BL

07.02.2014 19:21

DOLE SNSD!

ODGOVORITE
Name

bijeljina

07.02.2014 19:44

Krajnji cilj svega sto se desava u Federaciji je da se unisti Republika Srpska i uspostavi unitarna BiH.Ko to ne uvidja ili je slijep ili je glup.Zato je ovaj poziv na jedinstvo zarad ocuvanja Republike Srpske apsolutno na mjestu,taj sastanak je prijeko potreban!Dodik mora da ode,tu nema dileme,ali na izborima a ne na ulici.Pogledajte samo,tzv.Helsinski komitet organizuje proteste u Federaciji i danasnju setnju u Banjaluci,pa zakljucite sami sta je u pitanju.Zato svaka cast Aleksandru Vucicu na ovome,sad nam je jedinstvo NEOPHODNO!!!

ODGOVORITE
Name

Mila Jovović

07.02.2014 18:52

Razumljivo je da lideri stranaka koji imaju najveću podršku, imaju i najveću odgovornost, ali to nikoga ne amnestira da ne odgovara za ono što je učinio protivzakonito,

ODGOVORITE
Name

semberac

07.02.2014 18:58

E koga "gospodar Vucic"-srpski seik al-nas-zajeb, miri taj ce zanavek ostati posvadjan. pomiricemo se mi lako kad i mi kao Tuzlaci ustanemo protiv tajkuna i politicara. I Micini i Dodini nas opljackase do gole koze. Oni su se u tim necasnim rabotama ujedinili i nikad se istinski nisu ni svadjali i ova bitanga nema potrebe ni da ih miri.

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:01

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ODGOVORITE
Name

teo

07.02.2014 16:01

Nema pomirenja, prvo trebaju odgovarati koji su napunili dzepove.

ODGOVORITE
Name

mrgud

07.02.2014 16:46

Vučicu kralju!!! Srbija u problemima do guse a on ipak misli na nas preko drine... HVALA!!!

ODGOVORITE
Name

Kurejsija

07.02.2014 15:50

Vucko okani se njih. Pa oni da znaju voditi ekonomiju ne bi smio ni pas da bude gladan a kamoli narod. I ludi znaju da ako im i 10 ovaca das da cuvaju dok predju preko Drine pogubice sve.

ODGOVORITE
Name

Vuk

07.02.2014 15:55

Srbija i Republika Srpska moraju da budu jedinstveni! Oko nas samo neprijatelji. Bravo Vucicu za ovo. Sad cu dusmani da se mole bogu: Ne daj Boze da se Srbi sloze.

ODGOVORITE
Name

Brane

07.02.2014 18:20

Dodik cesto kod Vucica na razgovorima, jest da ide sad s Bosicem na poziv Vucica, al vidi Dodo da mu je ovo kraj pa ce pokusati da zatrazi amnestiju za sve sto ga tereti Srbija.

ODGOVORITE
Name

Velibor Zvornik

07.02.2014 16:06

Koji kralj!!! Ajmo sada i Dodik i Bosic na raport... Mi kao narod, da nismo imali slogu ne bi bilo Republike Srpske. A vas dva ,,bizgova" ne mozete naci resenja da se ekonomski podignemo!!! Vi morate politiku u interesu naroda da vodite a ne jedan drugom, kontre da pucate...TREBA BOSNJACI DA NAM SE SMIJU!!!

ODGOVORITE
Name

srpska

07.02.2014 17:02

Bravo majstore - svaka ti cast

ODGOVORITE
Name

jumbo

07.02.2014 16:07

Vucic spasava Dodika!

ODGOVORITE
Name

Md

07.02.2014 19:49

Vučko za usi i jednog i drugog pa po dva tri samara,i jedan i drugi nisu nizašta samo dobri da pljačkaju i da se svadjaju kao dvije zenturine, auta sluzbena oduzmi nek se vrate autobusom nisu bolje zasluzili.

ODGOVORITE
Name

Drina

07.02.2014 15:43

Kako vas soli ovaj Vucic, prepao se Dodik demonstracija pa se obratio Vucicu to nije zahtjev Vucica vec Dodika, mada je stanje u RS gore nego u Federacija jer je Federacija puno bogatija od RS ali je ipak narod rijesio da ustane na noge jer sto prije sve bolje, mada mislim da ce se sve ovo preliti u RS sa velikim posljedicama...

ODGOVORITE
Name

DUKS

07.02.2014 15:35

Tako je! Samo zajedno. Ne dozvolimo da se situacija iz FBiH prosiri i na nasu Republiku.

ODGOVORITE
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ODGOVORITE
Name

ja

08.02.2014 10:05

A šta onaj radi u Sočiju? Provodi se i troši našu sirotinju.

ODGOVORITE