Додик и Босић код Вучића

Како БН ТВ ексклузивно  сазнаје из својих блиских извора у Србији, први потпредсједник Владе Србије и предсједник најјаче странке Србије Александар Вучић позвао је предсједнике двије најјаче странке у Републици Српској Милорада Додика предсједника СНСД-а и Младена Босића предсједника СДС-а на заједнички  састанак који има за циљ јединство и очување Републике Српске.

Република Српска 08.02.2014 | 15:02
Додик и Босић код Вучића
Како БН ТВ ексклузивно  сазнаје из својих блиских извора у Србији, први потпредсједник Владе Србије и предсједник најјаче странке Србије Александар Вучић позвао је предсједнике двије најјаче странке у Републици Српској Милорада Додика предсједника СНСД-а и Младена Босића предсједника СДС-а на заједнички  састанак који има за циљ јединство и очување Републике Српске. Овим Вучић јасно показује жељу да Република Српска мора кренути путем јачања економије, борбе против корупције, јединства и очувања својих демократских и националних вриједности те не смије дозволити да јој догађаји који ових дана стежу окружење буду примјер и путоказ будућности, тврди наш извор. БН ТВ сазнаје да је овај састанак заказан изненада и да шаље јасну порку очувања стабилности Републике Српске. Састанак Вучића,Додика и Босића заказан је у недељу у 15:00 БН ТВ

Коментари / 949

Оставите коментар
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф др

08.02.2014 18:10

Федералци се сада понасају ко уцвељена млада. Република Српска је посебна територија јос де јуре у БиХ а де фацто ван ње. Изволите па сад русите своје и не заборавите везати заставе.са Хрватима. Иста сте сорта превртљива само сто Срби висе нису наивни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драја

08.02.2014 14:32

Молим народ у насој Републици Српској, да се уздрзе од оваквих глупости као у федерацији. Ако ни због цега, бар ради насих оцева и синова који су дали своје зивоте за нас и РС. А зато на следецим изборима да избрисемо ове лопове да се висе не појављују у политици. А муслиманима зелим да се не мијесају у насе проблеме и нека нам не говоре ста ми требамо радити. Они нека слусају своје мудзахедине и њиховог Насера Орица. А ови сто пљују Вуцица и у РС и федерацији би вољели да га имају у политици. Зато Србијо помози нама у Републици Српској да се мирно ми ријесимо насих лопова тако нам бог помого. А Србија и Република Српска нек нам зиве вјецно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:44

Могао би Босиц много да науци од пред. Додика, у ствари, требао би устати кад предс. продје поред њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера трта

08.02.2014 12:41

Како год ко мислио, Срби сад морају заједно наступати и одбранити РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

08.02.2014 12:20

Иде Миле да одрзи концерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 12:30

Зна Вуциц добро ко је ко од ове двојице? Босиц нормалан, умјерен, паметан цовјек, нема криминалних афера, цист као суза. Само са таквима мозе РС да напредује. За овога другог Вуциц боље и од нас зна ко је и какав је. Разбио је РС на нивоу БиХ, допустио најбезоцнију пљацку унутар РС, вриједјао представнике опозиције и народ сам на сваком кораку. А о грљењу и подрскама по митинзима у Србији и вриједању тадасње опозиције, садасње власти, омаловазавању, неки други пут. Вуциц и Босиц до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

08.02.2014 09:16

Ви који тражите и промовишете своје вође дижућих их до небеса, стварајући од њега небеског вођу, ви, у ствари, уништавате и себе и друге. Прочитајте дјела Радоја Домановића па сами процјените шта радите. Боље је да мислите о себи и својој породици и да сами себи будете вође јер сваки други небески вођа је слијепац, он никада неће нити моћи, нити хтјети, нити помоћи, вама и вашим породицама. Паметни се само уздају у свој труд ,а будале у залуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле 1953

08.02.2014 08:58

Тако је Вуцицу, нека си их позвао, да пред свједоцима казес да се повуце с власти. Да не мозе предсједник обмањивати народ да си му дао подрску да остане на власти! Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 09:09

Дивим се синосњој изјави госп.Цвијановиц, да је РС., уредјено друство, гдје је ноторна лаз да су пензије од 160 КМ најнизе у Европи. Да је највеца лаз да у РС има незапослених људи, да је лаз да тајкуни, нису измирили све обавезе према радницима, да је свима повезан радни стаз, да су плате и регреси редовни и да нема социјално неосигураних радника. Све те лази изјави госп. Цвијановиц и не трепну. Дакле, по госп. Цвијановиц РС не заостаје за Меркеловом Њемацком. Не реце нам госпдја Цвијановиц засто је здравство РС 3x задузеније и грца у губицима од здравства Федерације, а скоро је за половину мање. ПС. Молим уредниство БНТВ да задрзи у Архиви синосњи снимак митинга у Бањој Луци, гдје се види дјевојка која носи транспарент, који алудира на изјаве водје Лактаског клана, свима онима који не мисле као он.:"СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ст0цк

08.02.2014 06:00

Доста је било старог хљеба висе. На Голи оток све политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фафарон

08.02.2014 05:58

РС протести су обавезни. Све зло са власти скинути треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредак

08.02.2014 05:12

Браво Србине, набили себи плате по 5000 КМ! Добро си написао. Па ста цекате у РС, хоцете да пустите лопове да вас даље краду? Видите само ста су ти политицари стекли преко васих ледја, и у вас је иста ситуација као у Федерацији, немају ни васа дјеца хљеба да једу. Мислим да у овим тренуцима није битна вјера, нација итд, хоце народ да се наједе хљеба и да има посла, и све док ови буду на власти, неце се народ ни у РС ни у ФБиХ најести. Додо и остали све богатији, а народ све сиромаснији. Устајте и ви за бољу будуцност! Доста је било крадје и корупције. А Додо је побјегао у Србију да извуце зиву главу док јос мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

08.02.2014 02:36

Хајде Мујо провоцирај ти свога бабу, а немој нас! Ста знају терористи друго него палити и униставати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:02

Ово у федерацији и РС испаде као кад су се пријатељи Жика и Милан договорили да скоче у Дунав, па Милан, који је глумио федерацију скочио, а Жика, који је глумио РС, није. Баш интересантно, што би сад скакали у Дунав?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРИЦ

08.02.2014 01:07

САД ЈЕ БИТНО САМО ЈЕДИНСТВО, А ОСТАЛО НА ИЗБОРИМА. СМРДИ ОВО НА НЕМАЦКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 22:59

Сто се мене тице Додик и његове јајаре могу горити у паклу али они који покусају искористити ову ситуацију да пале и русе оно сто смо ми крвљу створили морам упозорити да це против себе имати све борце РСа без обзира на странацку припадност.Оно сто данас видисмо у федерацији се неце десити у РСу јер јавне установе нису приватна прција пролазних моцника него имовина свих градјана РСа изградјене на крви насе пале браце.Подрзавамо мирне протесте против мафије ал нецемо мирно гледати нападе на насу полицију и јавна добра.Избори су близу те имамо прилику да ове лопове срусимо са власти без насиља.Само мало стрпљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 22:46

Послије Тузле Бих висе није иста , само су ЦЕВАПИ остали ИСТИ !!..

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2024 13:11

да смо паметни да И ми у РС кренемо са протестима И да скинемо ове са власти... Набили су себи плате по 5000 км а јадни народ нема ни за хљеба.Код нас је катастрофално стање али не смије нико да писне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

07.02.2014 22:21

Хвала Богу,тако ме ова вијест обрадовала и дала ми наду да це несто бити од нас.Заједно и слозно се договарати и ријесавати СВЕ проблеме.Конацно смо добили руководство у насој Србији који размисљају за све Србе сиром свијета.цццц. Поздрав из Канаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

07.02.2014 22:12

Напред Српска не дозволи ово сто се десава у некадасњем олимписком граду (данас Сандзацком селу )! Власт у РС је неспособна ал против сам било каквог униставања онога сто смо градили у последњих 20 година,доце они (СНСД,СП,ДНС) на ред свакако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

07.02.2014 22:07

За мене је Српска исто што и Србија један народ једна земља. Велики поздрав из Шумадије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију. Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком Србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак, брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез, позвао је Додика и Вуцица јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Не обрацајте пазњу на ове псе сто лају под српским именима то су ти исти сто су покрали све продавнице и излоге по Сарајеву и Тузли. Они вас намјерно позивају да би могли да пљацкају нецију имовину. Српска је показала јединство, а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2024 13:11

Свака цаст народу Републике Српске сто није насјео на ову добро испланирану акцију . Зелим прије свега да се захвалим јавно сваком србину који у ова неподносљива времена није кренуо да руси оно сто имамо. Као сто видите по коментарима сви смо задовољни осим ових муслимана из Федерације а то је добар знак брацо и сестре. Нису успјели да нас увуку у ову нову Бриселску офанзиву за русењем Дејтона и стварању јединствене БиХ. Господин Вуциц је направио прави потез , позвао је Додика и Босица, јер је јединство Срба најбитнији фактор оцувања РС. Српска је показала јединство а на изборима цемо показати ста мислимо о Додику и његовим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмир Брцко...

07.02.2014 21:49

Молим Бога да се нико из Р.С.-а не умијеса у ове проблеме Федерације... И то сто ДУЗЕ.... Али кад пукне код вас ( а сигурно хоце ) бице горе и ДУЗЕ ,.. Сједите код куце и гледајте тв , и евентуално одиграјте понеку игрицу на Фаце - у... Поздрав и МОЛИМ ВАС не мијесајте се ! !...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

07.02.2014 21:42

Ппстовани Вуцицу ,када вам комсија има проблеме: немој гледати у његову капију, највјероватније није му до помоци других. А када продје пар дана реците добар дан комсија јер тада сте поуздан лик будуцности са достојанством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 21:42

Вучко ухапси лопове у Недељу свима ће бити драго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 22:18

Јединство је јако битно за нас у РС.Али сада амнестирати лопове од свега онога сто су урадили на целу с Додиком,за рад јединства, је услуга за њега и кумове.Надам се да це Вуциц наци неко разумно ријесење.И знам да це ово процитати сто писемо...Протјерајте Скрбица за поцетак!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

07.02.2014 22:03

Додик и његови су криминалци не видјени,и све су покрали.Народ кљуца...питање је тренутка кад це пуци и код нас.Не знам ста це Вуциц да уради али теско мозес сапрати све злодјела Миле и кумова.Један је амбасадор у СрБији.Натјерај те Скрбица из БГ за поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 19:06

Јело то милокрад иде у арену да подржи Тадића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

07.02.2014 18:59

Овим Вуциц спасава Додика од линца народа и јасно му поруцује,вријеме је на изборима да одес мирно и демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 18:48

Предлажем да и СДС настави красти од народа па це остати са Додиком на власти вјечно. Немамо кога више бирати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2014 18:38

Ма ста има са Додиком да се прица он је исприцана прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:31

Кад оде криминалац бице нам добро. Напоље МИле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

07.02.2014 17:11

Немојте рушити то је наша имовина. Хвала Вучићу што мисли о свом народу. Одржи им предавање нека раде свој посао за који су добро плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн власт

07.02.2014 18:06

Мицица, Додика и све њима слицне у затвор а имовину одузети и дати бескуцницима, старима и болеснима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станите мало

07.02.2014 18:01

Ако вам је циљ да пласите народ, успјели сте у томе! Затекла сам моје родитеље испред тв-а како коментарису да це се опет заратити и умиру од страха! Ало бре, полако, у днк нам је уткан страх, зар није доста висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.02.2014 17:03

Па нека скину СНСД биће аутоматски 80% мање корупције. Тек би то био рекорд у окружењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.02.2014 17:54

Само јединство, без насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки бој

07.02.2014 17:54

Ми се не требамо угледати на ове у Федерацији, имају избори и они у Федерацији такодје це бирати дзабе русе и пале рузно је ово.. Браво Вуцицу треба мирно паметно разговарати бар ми у РС знамо и ви у Србији да од дивљања нема користи.. Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоyо

07.02.2014 16:53

Боље би вам било да гледате како ћете за хљеба зарадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

07.02.2014 18:30

Хајде да смиримо страсти, биће прилике... Ово је државнички потез, свима нам је интерес очување Републике Српске и њених институција, јер без тога нам ништа неће значити ко је на власти! Све оно у чему се не слажемо може сачекати. Избори иду, па нека се свако опредијели по свом нахођењу... Српска је испред свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

07.02.2014 17:30

Вуцко натјерај лопова Мила да оде,без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.02.2014 16:22

Објасни им како се ради за добробит народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зека

07.02.2014 16:18

Нема уједињења СДС и СНСД, вец црвени лопови треба да оду са власти али само на изборима и без русења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија брод

07.02.2014 17:18

Е мој вучко зовеш оног ко ти је рекао да си политички побачај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.02.2014 17:14

Мрзим Додика али не треба русити и палити по РС!Поздрав и свака цаст за Вуцица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.02.2014 16:14

Предизборни трик Вучића, сад је нашао да уједини СДС и СНСД, када су СНСД раскинули партнерство са СДС. Боље би му било да се немјеша у ствари друге Државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српкиња

07.02.2014 15:41

Вуцко људино, натјерај их да се уједине за добро РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

07.02.2014 16:40

Вуцицу реци овим насим битангама да несмију заборавит ко су,да кад је у питању Република Српска морају бити браца. Запрети им да це оба бити одувани и да се не играју великих дрзавника јер то нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

07.02.2014 18:29

Вуцицу свака цаст. Прави цовјек на правом мјесту. Добро он зна ко је какав, и до кога је проплем у РС, до ових сто су покрали и ојадили дрзаву. Нека иду мирним путем, без насиља, то им је једина порука. Сви видимо ста су нам урадили, и докле нас довели? Народу и опозицији свака цаст, сто нису кренули са нередима. Вуциц је велика нада и санса српскога народа, а пљацкаси свога народа нека се стиде и одлазе заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рамбо

07.02.2014 15:39

БРАВО ВУЦКО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

прекодринац

07.02.2014 19:01

Е моји Срби, слепи сте код оцију. Јел заиста мислите да кад отерате Додика да це Мицо бити постен? Размислите мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.02.2014 20:10

Видим ови упласени Додиковци сада Вуцица хвале до неба....хахаха...Бандо једна лоповска,јесте се упласили,али вам тако и треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.02.2014 20:12

Додиковци видим обозавате Вуцица!? Како це вас Вуцко насанкати,само да продју избори у Србији. Зив био Вуле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2014 19:21

ДОЛЕ СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

07.02.2014 19:44

Крајњи циљ свега сто се десава у Федерацији је да се унисти Република Српска и успостави унитарна БиХ.Ко то не увидја или је слијеп или је глуп.Зато је овај позив на јединство зарад оцувања Републике Српске апсолутно на мјесту,тај састанак је пријеко потребан!Додик мора да оде,ту нема дилеме,али на изборима а не на улици.Погледајте само,тзв.Хелсински комитет организује протесте у Федерацији и данасњу сетњу у Бањалуци,па закљуците сами ста је у питању.Зато свака цаст Александру Вуцицу на овоме,сад нам је јединство НЕОПХОДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Јововић

07.02.2014 18:52

Разумљиво је да лидери странака који имају највећу подршку, имају и највећу одговорност, али то никога не амнестира да не одговара за оно што је учинио противзаконито,

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

07.02.2014 18:58

Е кога "господар Вуциц"-српски сеик ал-нас-зајеб, мири тај це занавек остати посвадјан. помирицемо се ми лако кад и ми као Тузлаци устанемо против тајкуна и политицара. И Мицини и Додини нас опљацкасе до голе козе. Они су се у тим нецасним работама ујединили и никад се истински нису ни свадјали и ова битанга нема потребе ни да их мири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:01

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.02.2014 19:53

Браво Вучићу , Наш Србин је Вучић , Богу хвала да тјера Србе на јединство . Боже Правде

ОДГОВОРИТЕ
Name

тео

07.02.2014 16:01

Нема помирења, прво требају одговарати који су напунили дзепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

07.02.2014 16:46

Вучицу краљу!!! Србија у проблемима до гусе а он ипак мисли на нас преко дрине... ХВАЛА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курејсија

07.02.2014 15:50

Вуцко окани се њих. Па они да знају водити економију не би смио ни пас да буде гладан а камоли народ. И луди знају да ако им и 10 оваца дас да цувају док предју преко Дрине погубице све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 15:55

Србија и Република Српска морају да буду јединствени! Око нас само непријатељи. Браво Вуцицу за ово. Сад цу дусмани да се моле богу: Не дај Бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

07.02.2014 18:20

Додик цесто код Вуцица на разговорима, јест да иде сад с Босицем на позив Вуцица, ал види Додо да му је ово крај па це покусати да затрази амнестију за све сто га терети Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 16:06

Који краљ!!! Ајмо сада и Додик и Босиц на рапорт... Ми као народ, да нисмо имали слогу не би било Републике Српске. А вас два ,,бизгова" не мозете наци ресења да се економски подигнемо!!! Ви морате политику у интересу народа да водите а не један другом, контре да пуцате...ТРЕБА БОСЊАЦИ ДА НАМ СЕ СМИЈУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

07.02.2014 17:02

Браво мајсторе - свака ти цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

јумбо

07.02.2014 16:07

Вуциц спасава Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.02.2014 19:49

Вучко за уси и једног и другог па по два три самара,и један и други нису низашта само добри да пљачкају и да се свадјају као двије зентурине, аута слузбена одузми нек се врате аутобусом нису боље заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

07.02.2014 15:43

Како вас соли овај Вуциц, препао се Додик демонстрација па се обратио Вуцицу то није захтјев Вуцица вец Додика, мада је стање у РС горе него у Федерација јер је Федерација пуно богатија од РС али је ипак народ ријесио да устане на ноге јер сто прије све боље, мада мислим да це се све ово прелити у РС са великим посљедицама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУКС

07.02.2014 15:35

Тако је! Само заједно. Не дозволимо да се ситуација из ФБиХ просири и на насу Републику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.02.2014 18:53

Овај потез Вучића је за сваку похвалу, ал Мили неби било згорег да понесе ћебе, Вучић зна да изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:05

А шта онај ради у Сочију? Проводи се и троши нашу сиротињу.

ОДГОВОРИТЕ