Ера Ојданић држао мртву супругу два дана у хладњачи

Певач Ера Ојданић држао је два дана мртву супругу Љупку у хладњачи, зато што је у његовом мотелу била заказана свадба за коју је узео капару од 500 евра па није хтео да је откаже.

Забава 21.03.2024 | 18:27
Ера Ојданић држао мртву супругу два дана у хладњачи

Иако се о певачу по естрадним куоларима често може чути да је за новац спреман да уради све, његов поступак од пре неколико година запањио је све мештане Мељака, места где он живи.

Како нам је испричао Ојданићев комшија, певач се увек ружно опходио према својој супрузи и то је потврдио кад је она умрла.

Era OjdanićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Када му је преминула жена Љупка, у његовом мотелу била је заказана свадба баш на дан кад је требало да буде сахрана. Ера није хтео ни да чује да се откаже весеље, јер би то значило да мора да врати 500 евра, колико је узео унапред за свадбу. Одлучио је да Љупку стави у хладњачу док не прође свадба, па тек онда да је сахрани. Сви су га осуђивали због тога, а он је говорио: „Може Љупка да сачека!“ Увек је био арогантан према њој, а сад као плаче што је умрла млада - прича Ерин комшија Раде и додаје да се Ојданићев син бунио због тога, али да није успео да промени очеву одлуку.

- Драгутин је на све начине покушавао да га убеди да то не ради, али Ера је био неумољив. Мучена Љупка је мртва била у тој хладњачи која се налазила у камиону у дворишту док се из мотела орила музика. Тек после два дана су је извадили и сахранили. Ето какав је Ера човек. Због 500 евра би и најрођенијег продао! - рекао је наш саговорник.

Era OjdanićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Певач је потврдио да покојна Љупка није сахрањена на време.

- Тачно је да је Љупка била на сигурном два дана док је трајала свадба, али нисам је оставио у хладњачи него у погребном предузећу. Можете мислити колико је мени било тешко док је она мртва лежала тамо, а у мотелу траје весеље. То је доказ колики сам професионалац - рекао је Ера за Старс.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

То

22.03.2024 07:29

је доказ, колико си ти алав на новац.Немаш поштовања према своме преминулом.Додуше, ако је ниси поштовао док је била жива, зашто би и послије?Е " мој" Еро, прави си се.о.

ОДГОВОРИТЕ