Почела акција "Април - мјесец чистоће"

Сађењем дрвета на Тргу Дјенерала Дразе Михаиловића, данас је у Бијељини започела традиционална акција "Април - мјесец чистоће", коју заједно проводе градска Комунална полиција и Одјељење за стамбено-комуналне послове.

Република Српска 02.04.2013 | 12:55
Почела акција "Април - мјесец чистоће"

Сађењем дрвета на Тргу Дјенерала Дразе Михаиловића, данас је у Бијељини започела традиционална акција "Април - мјесец чистоће", коју заједно проводе градска Комунална полиција и Одјељење за стамбено-комуналне послове.Санирање дивљих депонија, одвозење кабастог смећа, уклањање контејнера са јавних површина, избор најљепше уређеног школског дворишта - само су дио активности које ће бити провођене у овогодисњој акцији, чији је циљ  - љепша и уређенија Семберија. Један од приоритетних задатака је мијењање свијести грађана о значају очувања здраве зивотне средине,нагласио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.
Овогодишње активности везане за април - мјесец чистоће биће продужене све до суботе, 18. маја, када ће се и Бијељина прикључити највећој волонтерској акцији у историји БиХ -"Очистимо Земљу за један дан", у којој се очекује учесће више од 100.000 грађана.

Коментари / 0

Оставите коментар