Počela akcija "April - mjesec čistoće"

Sađenjem drveta na Trgu Djenerala Draze Mihailovića, danas je u Bijeljini započela tradicionalna akcija "April - mjesec čistoće", koju zajedno provode gradska Komunalna policija i Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove.

Republika Srpska 02.04.2013 | 12:55
Počela akcija "April - mjesec čistoće"

Sađenjem drveta na Trgu Djenerala Draze Mihailovića, danas je u Bijeljini započela tradicionalna akcija "April - mjesec čistoće", koju zajedno provode gradska Komunalna policija i Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove.Saniranje divljih deponija, odvozenje kabastog smeća, uklanjanje kontejnera sa javnih površina, izbor najljepše uređenog školskog dvorišta - samo su dio aktivnosti koje će biti provođene u ovogodisnjoj akciji, čiji je cilj  - ljepša i uređenija Semberija. Jedan od prioritetnih zadataka je mijenjanje svijesti građana o značaju očuvanja zdrave zivotne sredine,naglasio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.
Ovogodišnje aktivnosti vezane za april - mjesec čistoće biće produžene sve do subote, 18. maja, kada će se i Bijeljina priključiti najvećoj volonterskoj akciji u istoriji BiH -"Očistimo Zemlju za jedan dan", u kojoj se očekuje učesće više od 100.000 građana.

Komentari / 0

Ostavite komentar