Нови детаљи истраге о смрти глумца Метјуа Перија

Амерички магазин тврди да је полиција наводно покуцала на врата особе која се спријатељила с преминулим глумцем Метјуом Перијем на одвикавању.

Свијет 21.06.2024 | 22:39
Нови детаљи истраге о смрти глумца Метјуа Перија

Глумац Метју Пери, чувени Чендлер из хит серије "Пријатељи", пронађен је мртав у октобру прошле године у свом дому у Лос Анђелесу.

Пре месец дана је објављено да су полиција Лос Анђелеса и америчка Управа за сузбијање наркотика (ДЕА) покренули истрагу о смрти глумца Метјуа Перија који је, према речима полицијских извора, пре пола године преминуо од дејства анестетика кетамина који је добио на рецепт.

Сада амерички таблоид Ин Тоуцх преноси да је полиција тражила од неименоване, славне особе, да преда свој лаптоп и мобилни телефон.

19. јуна неименована жена је приведена на више разговора с полицијом након што је полиција у Лос Анђелесу постигла "значајан напредак у својој истрази започетој у мају", рекао је извор за Ин Тоуцх. Полиција је отишла у резиденцију мистериозне жене с налогом за претрес, но она није била присутна. Кад се вратила, није одбијала сарадњу.

"Полицајци су наводно узели телефон и лаптоп", рекао је инсајдер, додајући да је жена “све предала”.

Извор тврди да је глумац упознао ову особу на одвикавању, где су започели неочекивано пријатељство и додао да је у истрази рекла да "нема везе са његовом изненадном смрћу".

"Унајмила је адвоката и имала је више састанака с полицијом откако су с налогом за претрес стигли у њену кућу. Она је шкрта на речима о ситуацији", рекао је неименовани извор.

(Мондо) Фото: царгреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

055

22.06.2024 10:53

Баш ме то занима,дајте још детаља?

ОДГОВОРИТЕ