Novi detalji istrage o smrti glumca Metjua Perija

Američki magazin tvrdi da je policija navodno pokucala na vrata osobe koja se sprijateljila s preminulim glumcem Metjuom Perijem na odvikavanju.

Svijet 21.06.2024 | 22:39
Novi detalji istrage o smrti glumca Metjua Perija

Glumac Metju Peri, čuveni Čendler iz hit serije "Prijatelji", pronađen je mrtav u oktobru prošle godine u svom domu u Los Anđelesu.

Pre mesec dana je objavljeno da su policija Los Anđelesa i američka Uprava za suzbijanje narkotika (DEA) pokrenuli istragu o smrti glumca Metjua Perija koji je, prema rečima policijskih izvora, pre pola godine preminuo od dejstva anestetika ketamina koji je dobio na recept.

Sada američki tabloid In Touch prenosi da je policija tražila od neimenovane, slavne osobe, da preda svoj laptop i mobilni telefon.

19. juna neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je policija u Los Anđelesu postigla "značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u maju", rekao je izvor za In Touch. Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, no ona nije bila prisutna. Kad se vratila, nije odbijala saradnju.

"Policajci su navodno uzeli telefon i laptop", rekao je insajder, dodajući da je žena “sve predala”.

Izvor tvrdi da je glumac upoznao ovu osobu na odvikavanju, gde su započeli neočekivano prijateljstvo i dodao da je u istrazi rekla da "nema veze sa njegovom iznenadnom smrću".

"Unajmila je advokata i imala je više sastanaka s policijom otkako su s nalogom za pretres stigli u njenu kuću. Ona je škrta na rečima o situaciji", rekao je neimenovani izvor.

(Mondo) Foto: cargreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

055

22.06.2024 10:53

Baš me to zanima,dajte još detalja?

ODGOVORITE