Бађо претучен и опљачкан у свом стану током ЕП!

Страшне вијести долазе из Италије гдје је један од најбољих фудбалера икада из те земље опљачкан и претучен! Легендарни Роберто Бађо је опљачкан и заробљен након што су му провалници упали у стан док је гледао меч Италије и Шпаније на Европском првенству у Њемачкој. 

Свијет 21.06.2024 | 10:36
Бађо претучен и опљачкан у свом стану током ЕП!

Полиција је објавила да је у Бађову вилу упало пет маскираних и наоружаних провалника, а некадашња "десетка" Италије то није гледала сркштених руку. Напао их је Бађо и супротставио им се, а у том сукобу је повријеђен.

Провалници су га савладали, а затим закључали у ормар са члановима породице. Затим су редом покрали сатове, накит и остале драгоцјености. 

Полиција је успјела да реагује тек када се Бађо некако ослободио, изашао из ормана и позвао их. Примљен је хитно у болницу на лијечење и ушивање, а сада полиција истражује овај случај. 

(Мондо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

21.06.2024 11:14

Срамота. Па и криминалци , би требали имати, бар мало образа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

21.06.2024 11:23

да га нису опљацкали Италијани, јер он је њихов "светац" у Италији. Лицно мислим да се пљацкаси требају тразити медју силним странцима који се налазе у Италији. Мозда гријесим, али вријеме це показати своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

21.06.2024 17:59

Тоје Дораде Меланије демократија и земља Е.У и Г..7 Земља криминалаца гдјесу зивјели и настали НАЈВЕЦИ бандити и криминалци дроге пљцке и осталог

ОДГОВОРИТЕ