Bađo pretučen i opljačkan u svom stanu tokom EP!

Strašne vijesti dolaze iz Italije gdje je jedan od najboljih fudbalera ikada iz te zemlje opljačkan i pretučen! Legendarni Roberto Bađo je opljačkan i zarobljen nakon što su mu provalnici upali u stan dok je gledao meč Italije i Španije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. 

Svijet 21.06.2024 | 10:36
Bađo pretučen i opljačkan u svom stanu tokom EP!

Policija je objavila da je u Bađovu vilu upalo pet maskiranih i naoružanih provalnika, a nekadašnja "desetka" Italije to nije gledala srkštenih ruku. Napao ih je Bađo i suprotstavio im se, a u tom sukobu je povrijeđen.

Provalnici su ga savladali, a zatim zaključali u ormar sa članovima porodice. Zatim su redom pokrali satove, nakit i ostale dragocjenosti. 

Policija je uspjela da reaguje tek kada se Bađo nekako oslobodio, izašao iz ormana i pozvao ih. Primljen je hitno u bolnicu na liječenje i ušivanje, a sada policija istražuje ovaj slučaj. 

(Mondo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

+

21.06.2024 11:14

Sramota. Pa i kriminalci , bi trebali imati, bar malo obraza.

ODGOVORITE
Name

Mislim

21.06.2024 11:23

da ga nisu opljackali Italijani, jer on je njihov "svetac" u Italiji. Licno mislim da se pljackasi trebaju traziti medju silnim strancima koji se nalaze u Italiji. Mozda grijesim, ali vrijeme ce pokazati svoje.

ODGOVORITE
Name

Xxx

21.06.2024 17:59

Toje Dorade Melanije demokratija i zemlja E.U i G..7 Zemlja kriminalaca gdjesu zivjeli i nastali NAJVECI banditi i kriminalci droge pljcke i ostalog

ODGOVORITE