Отворено Свјетско првенство у рафтингу у Бањалуци

 Свјетско првенство у рафтингу, на којем ће учествовати више од 60 тимова из 20 земаља, свечано је отворено на фудбалском стадиону у бањалучком насељу Крупа на Врбасу.

Република Српска 29.05.2024 | 20:28
Отворено Свјетско првенство у рафтингу у Бањалуци

Свјетско првенство у име предсједника Републике Српске отворио је министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић.

Бањалука је трећи пут домаћин овако значајне манифестације, а такмичење на ријеци Врбас биће прилика да цијели свијет види велики потенцијал за рафтинг којим располаже Република Српска, навели су из Рафтинг клуба "Кањон", који је организатор ове спортске манифестације.

На Свјетском првенству у рафтингу такмичари ће одмјерити снаге на буковима ријеке Врбас у наредних пет дана.

Спринт и "хед ту хед" трке биће одржане на стази Бијели бук, слалом у кањону Тијесно, а спуст од Крупе до Карановца.

Сутра, првог такмичарског дана, на програму су трке у дисциплини спринт.

(Срна) Фото: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Озрен

29.05.2024 21:33

Богу хвала, нешто лијепо код нас да се деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

29.05.2024 22:31

Ма дај Озрене, пусти те глупости. Видис да се код нас сваке друге године организује неко првенство у рафтинг, кајаку. Дају нам само те догадјаје које нико неце да организује. Ето, нико нема ријеку него ми. Сто нам не дају неко медјународно првенство у правим спортовима. Глупости...

Name

ре МИцко

30.05.2024 08:33

да те образујем мало, не "даје" то нико, него се организује, и колико је битна држава, толико битне манифестације може да прави...не дјели се то ко тоалет папир у јавном wц-у друшкане

Name

Е чуш!

29.05.2024 23:21

Свјетско првенство???????? Да ли сте нормалани? Знате ли уопште шта значи СВЈЕТСКО ПРВЕНСТВО? Која гранска свјетска федерација стоји иза тога? Је ли чланица МОК? Фуј, не деградирајте честите спортисте!

ОДГОВОРИТЕ