Otvoreno Svjetsko prvenstvo u raftingu u Banjaluci

 Svjetsko prvenstvo u raftingu, na kojem će učestvovati više od 60 timova iz 20 zemalja, svečano je otvoreno na fudbalskom stadionu u banjalučkom naselju Krupa na Vrbasu.

Republika Srpska 29.05.2024 | 20:28
Otvoreno Svjetsko prvenstvo u raftingu u Banjaluci

Svjetsko prvenstvo u ime predsjednika Republike Srpske otvorio je ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić.

Banjaluka je treći put domaćin ovako značajne manifestacije, a takmičenje na rijeci Vrbas biće prilika da cijeli svijet vidi veliki potencijal za rafting kojim raspolaže Republika Srpska, naveli su iz Rafting kluba "Kanjon", koji je organizator ove sportske manifestacije.

Na Svjetskom prvenstvu u raftingu takmičari će odmjeriti snage na bukovima rijeke Vrbas u narednih pet dana.

Sprint i "hed tu hed" trke biće održane na stazi Bijeli buk, slalom u kanjonu Tijesno, a spust od Krupe do Karanovca.

Sutra, prvog takmičarskog dana, na programu su trke u disciplini sprint.

(Srna) Foto: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ozren

29.05.2024 21:33

Bogu hvala, nešto lijepo kod nas da se desi.

ODGOVORITE
Name

Micko

29.05.2024 22:31

Ma daj Ozrene, pusti te gluposti. Vidis da se kod nas svake druge godine organizuje neko prvenstvo u rafting, kajaku. Daju nam samo te dogadjaje koje niko nece da organizuje. Eto, niko nema rijeku nego mi. Sto nam ne daju neko medjunarodno prvenstvo u pravim sportovima. Gluposti...

Name

re MIcko

30.05.2024 08:33

da te obrazujem malo, ne "daje" to niko, nego se organizuje, i koliko je bitna država, toliko bitne manifestacije može da pravi...ne djeli se to ko toalet papir u javnom wc-u druškane

Name

Е чуш!

29.05.2024 23:21

Свјетско првенство???????? Да ли сте нормалани? Знате ли уопште шта значи СВЈЕТСКО ПРВЕНСТВО? Која гранска свјетска федерација стоји иза тога? Је ли чланица МОК? Фуј, не деградирајте честите спортисте!

ODGOVORITE