Ласта: Путничко возило се кретало у супротном смјеру

- По информацијама са којима располажемо до саобраћајне несреће је дошло тако што је путничко возило које се кретало у смеру Београд-Младеновац прешло у супротну траку и ударило у наше возило...

Србија 29.05.2024 | 10:11
Ласта: Путничко возило се кретало у супротном смјеру

.Саобраћајно предузеће Ласта Београд саопштило је поводом данашње саобраћајне незгоде на аутопуту Београд-Ниш код Малог Пожаревца да је, према информацијама којима располажу, до несреће дошло тако што је путничко возило које се кретало у смеру Београд-Младеновац прешло у супротну траку и ударило у аутобус тог предузећа.

Како је наведено, аутобус је превозио путнике на релацији Младеновац -Београд аутопутем са поласком у 05.25 сати.

"По информацијама са којима располажемо до саобраћајне несреће је дошло тако што је путничко возило које се кретало у смеру Београд-Младеновац прешло у супротну траку и ударило у наше возило. Том приликом је возач путничког возила преминуо на лицу места, а по информацијама са лица места и датих од Министарства здравља повређено је преко 30 путника, четири путника су са тежим повредама", наводи се у саопштењу.

Додаје се да је теже повређен и возач аутобуса, који је одвезен је у Ургентни центар на даље лечење. 

На место несреће испред компаније дошли су извршни директор за саобраћај и извршни директор за техничке послов", наводе из Ласте.

"Овом приликом СП Ласта ад Београд изражава саучешће породици преминулог возача путничког возила, желимо свим повређеним путницима из аутобуса брз опоравак, уз напомену да је наша компанија спремна да у оквиру својих могућности пружи било какву потребну помоћ путницима из наведеног аутобуса", наведено је у саопштењу.

Наводе такође да ће о свим додатним информација у вези са поменутом саобраћајном несрећом благовремено обавестити јавност.

Возач путничког аутомобила погинуо је јутрос у судару са аутобусом код Младеновца, а у Ургентни центар је довезено 37 особа од којих су четири теже повређене.

Како сазнаје Тањуг, већина има повреде главе, док су неки са ортопедским повредама.

Повређене је у Ургентном центру обишао министар здравља Златибор Лончар.

(Тањуг) Фото:  Н. Скендерија/МУП

Коментари / 0

Оставите коментар