Преговори Хамаса и Израела настављају се у Египту у уторак

- Преговори Израела и милитантне групе Хамас о прекиду ватре и ослобађању талаца наставиће се у Каиру у уторак, рекао је неименовани египатских званичник за Си-Ен-Ен (ЦНН).

Свијет 26.05.2024 | 15:17
Преговори Хамаса и Израела настављају се у Египту у уторак

Додаје се да је ове наводе потврдио и један израелски званичник, без навођења датума и места.

Ратни кабинет Израела састаће се данас, а једна од тема разговора ће бити преговори о ослобађању талаца, преноси Тајмс оф Израел.

Тај састанак дешава се након јучерашњих навода да је договорено настављање преговора Хамаса и Израела који су пропали прошлог месеца.

(БН) Фото: Тањуг/АП 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зашто се ови Хамас

26.05.2024 16:02

Вође не похапсе? Они и јесу сво то крвопролиће и проузроковали и са другима умјеренима представницима палестинаца преговарати. Са њима се може постићи договор, ослобађање талаца, прекид ватре и нови почетак. Израел је тај који ће све срушено и изградити. Шта они тамо уопште и причају на тим преговорима, Хамас су највећи зликовци, они су фашисти, или Ис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пита ли њих ко

26.05.2024 20:12

На тим "преговорима", хеј Хамас, јесте ли ви свјесни да је ваш упад у Израел 7. Октобра све ово и проузроковао, сва ова разарања и изгубију? Хеј Хамас, ово су ваша дјеца што управо гину? Јесте ли ви прије напада на Израел прво добро промислили посљедице?

Name

+

26.05.2024 18:33

Хвала Богу и Народу. Србин од БЛ.

ОДГОВОРИТЕ