Pregovori Hamasa i Izraela nastavljaju se u Egiptu u utorak

- Pregovori Izraela i militantne grupe Hamas o prekidu vatre i oslobađanju talaca nastaviće se u Kairu u utorak, rekao je neimenovani egipatskih zvaničnik za Si-En-En (CNN).

Svijet 26.05.2024 | 15:17
Pregovori Hamasa i Izraela nastavljaju se u Egiptu u utorak

Dodaje se da je ove navode potvrdio i jedan izraelski zvaničnik, bez navođenja datuma i mesta.

Ratni kabinet Izraela sastaće se danas, a jedna od tema razgovora će biti pregovori o oslobađanju talaca, prenosi Tajms of Izrael.

Taj sastanak dešava se nakon jučerašnjih navoda da je dogovoreno nastavljanje pregovora Hamasa i Izraela koji su propali prošlog meseca.

(BN) Foto: Tanjug/AP 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zašto se ovi Hamas

26.05.2024 16:02

Vođe ne pohapse? Oni i jesu svo to krvoproliće i prouzrokovali i sa drugima umjerenima predstavnicima palestinaca pregovarati. Sa njima se može postići dogovor, oslobađanje talaca, prekid vatre i novi početak. Izrael je taj koji će sve srušeno i izgraditi. Šta oni tamo uopšte i pričaju na tim pregovorima, Hamas su najveći zlikovci, oni su fašisti, ili Is.

ODGOVORITE
Name

Pita li njih ko

26.05.2024 20:12

Na tim "pregovorima", hej Hamas, jeste li vi svjesni da je vaš upad u Izrael 7. Oktobra sve ovo i prouzrokovao, sva ova razaranja i izgubiju? Hej Hamas, ovo su vaša djeca što upravo ginu? Jeste li vi prije napada na Izrael prvo dobro promislili posljedice?

Name

+

26.05.2024 18:33

Hvala Bogu i Narodu. Srbin od BL.

ODGOVORITE