Прилог БН ТВ насмијао регион: Бака на матури

Свечаним дефилеом градским улицама ученици средње Пољопривредно-медицинске школе, као и Музичке школе “Стеван Стојановић Мокрањац” из Бијељина завршили су школовање и са много оптимизма улазе у ново раздобље живота. Међутим, ове године на матуру је дошла и бака.

Република Српска 26.05.2024 | 11:43
Прилог БН ТВ насмијао регион: Бака на матури

Седамдесета генерација ученика средње Пољопривредно-медицинске школе из Бијељине успјешно је обавила један од најзначајнијих задатака у животу, а то је завршетак средње школе. Њихови професори са поносом истичу да је ово једна од бољих генерација. Са својим другарима дјелили су И срећу И тугу због чега ће се увијек сјећати школских дана у нади да ће И даље бити у пријатељским односима са свима.

 За припрему је било потребно много времена, али су матуранти заблистали у најљепшим хаљинама И одјелима, ипак било је И оних који су показали своју креативност на мало другачији начин. 

Бака Анђелка била је пратња својим унуцима.

Погледајте видео:

Видео се појавио на свим друштвеним мрежама.

 

(БН / Фото, видео: БН / X: Месечева соната)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

XXЛ

26.05.2024 15:53

Добар је овај Бог какве све будале држи на овом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.05.2024 17:27

Није бака као сулуц,дјокиц,врховац,васиц.....да купе диплому.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи моји

26.05.2024 20:33

Зао ми ове слатке и паметне омладине. Гдје да иду шта да раде и гдје су те фирме да их стипендирају да их задрзе за себе. Очај код дјеце пишу молбе у Марибор , Цеље , Љубљану да студирају тамо , да оду одавде да нас оставе да тугујемо за њима. Оваква младеж умјесто да је за понос овој републици српској па и БиХ они одлазе. Изградили смо трзне центре на сваком ћошку, отворили кладионице и кафиће и то је то мислимо добри су за трговце е нису ни они бас глупи одоше они сви даље НС,БГ,Словенија а ми кукајмо како нема народа. Села смо опустили сад ће мо и градове јер не одустаје власт од корупције и криминала. Зато дјецо бјезите сто даље од нас ми вас не заслужујемо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

св

27.05.2024 01:38

Браво децко!!! Нека те Бог цува

ОДГОВОРИТЕ