Prilog BN TV nasmijao region: Baka na maturi

Svečanim defileom gradskim ulicama učenici srednje Poljoprivredno-medicinske škole, kao i Muzičke škole “Stevan Stojanović Mokranjac” iz Bijeljina završili su školovanje i sa mnogo optimizma ulaze u novo razdoblje života. Međutim, ove godine na maturu je došla i baka.

Republika Srpska 26.05.2024 | 11:43
Prilog BN TV nasmijao region: Baka na maturi

Sedamdeseta generacija učenika srednje Poljoprivredno-medicinske škole iz Bijeljine uspješno je obavila jedan od najznačajnijih zadataka u životu, a to je završetak srednje škole. Njihovi profesori sa ponosom ističu da je ovo jedna od boljih generacija. Sa svojim drugarima djelili su I sreću I tugu zbog čega će se uvijek sjećati školskih dana u nadi da će I dalje biti u prijateljskim odnosima sa svima.

 Za pripremu je bilo potrebno mnogo vremena, ali su maturanti zablistali u najljepšim haljinama I odjelima, ipak bilo je I onih koji su pokazali svoju kreativnost na malo drugačiji način. 

Baka Anđelka bila je pratnja svojim unucima.

Pogledajte video:

Video se pojavio na svim društvenim mrežama.

 

(BN / Foto, video: BN / X: Mesečeva sonata)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

XXL

26.05.2024 15:53

Dobar je ovaj Bog kakve sve budale drži na ovom svijetu.

ODGOVORITE
Name

Milan

26.05.2024 17:27

Nije baka kao suluc,djokic,vrhovac,vasic.....da kupe diplomu.

ODGOVORITE
Name

Ljudi moji

26.05.2024 20:33

Zao mi ove slatke i pametne omladine. Gdje da idu šta da rade i gdje su te firme da ih stipendiraju da ih zadrze za sebe. Očaj kod djece pišu molbe u Maribor , Celje , Ljubljanu da studiraju tamo , da odu odavde da nas ostave da tugujemo za njima. Ovakva mladež umjesto da je za ponos ovoj republici srpskoj pa i BiH oni odlaze. Izgradili smo trzne centre na svakom ćošku, otvorili kladionice i kafiće i to je to mislimo dobri su za trgovce e nisu ni oni bas glupi odoše oni svi dalje NS,BG,Slovenija a mi kukajmo kako nema naroda. Sela smo opustili sad će mo i gradove jer ne odustaje vlast od korupcije i kriminala. Zato djeco bjezite sto dalje od nas mi vas ne zaslužujemo .

ODGOVORITE
Name

sv

27.05.2024 01:38

Bravo decko!!! Neka te Bog cuva

ODGOVORITE