Троструко убиство у Тузли: Завршена обдукција

Према прелиминарним налазима обдукције убијена Амела Чичкушић (34) имала је већи број повреда на врату, глави, лицу и на другим дијеловима тијела, нанесене и оштрим и тупим дијелом сјекире, што је изазвало њену смрт.

Босна и Херцеговина 22.05.2024 | 14:20
Троструко убиство у Тузли: Завршена обдукција

Истражиоци још склапају коцкице о свирепом убиству Амеле Чичкушић и њених двоје дјеце за које се сумња да их је усмртио супруг, односно отац Мујага који је потом извршио самоубиство.

Како је саопштено из Кантоналног тужилаштва ТК, сектор криминалистичке полиције МУП-а ТК и поступајући тужилац обављају детаљне и обимне истражне радње у вези са убиствима тридесетчетворогодишње жене и њено двоје дјеце у доби од девет и двије године, која су почињена на окрутан начин у породичном  стану у тузланском насељу Ступине.

"Према прелиминарним налазима обдукције, који су за сада усмено саопштени Тужилаштву, те се ускоро очекује  достављања писменог налаза и мишљења вјештака судске медицине, жена је имала већи број повреда на врату, глави, лицу и на другим дијеловима тијела, нанесене и оштрим и тупим  дијелом сјекире, што је изазвало њену смрт", наводе из Тужилаштва.

Истичу да у складу са одредбама Закона о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку у ФБиХ Тужилаштво неће износити било какве детаље који се односе на усмрћену дјецу.

"Дакле, у току су бројне истражне радње и  прикупљени су сви релевантни трагови са мјеста злочина који ће бити предмет вјештачења.  Нарочито су значајни биолошко вјештачење и ДНК анализа,  које ће, након достављања свих релеватних доказних материјала од Тужилаштва,  радити Центар за форензичка испитивања, вјештачења и истраживања Федералне управе полиције. Обзиром на карактер кривичних дјела, безобзирност при извршењу, више детаља о истражним радњама и прикупљеним доказима нисмо у могућности износити у јавност", истичу из Тужилаштва.

Иначе, овај гнусан злочин је дубоко потресао Тузлу, али и истражиоце који су тијела жене, дјевојчице старости двије и дјечака од девет година пронашли у понедјељак у стану док су истраживали случај самоубиства мушкарца који је у недјељу навече скочио са зграде.

(Аваз)  Фото: Фацебоок

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Марко,Њемацка

22.05.2024 14:38

Некад су удате зене криле љубавника или излете са другим мускарцем,а данас се хвале ,па цовјек цуо,а волио је и убио све,или сазнао да дјеца нису његова...Залосно али истинито

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2024 15:15

Боље ти је да шутиш и ништа не кажеш јер појма немаш

Name

Дајана

22.05.2024 15:32

Драги Марко, заиста се надам да не мислиш озбиљно!?

Name

НН888

22.05.2024 15:41

Зар оправдавате овако несто? Нек Вам је на срамоту, дјеца ниста нису крива, ако је тако развод свако својим путем.

Name

Ана

22.05.2024 15:42

И за то је требало убити и њу и дјецу оправдање ти је до мога зар се није могао развести наравно да нијеје познато је да је исламски народ крволочани да су катили у федерацији скором сваки дан неко неког убије кад је могао дјецу да убије ни криву ни дужну то ке толики крволок да га је требало спалити не допустити сотону да сахрањују јадна жена и та дјечица

Name

Денис

22.05.2024 15:44

Болесниче, лијечи се! Поган си и заудараш на нечовјечство.

Name

+

22.05.2024 14:39

Страшно. Бог драги, нека их од сада чува. Драга невина дијеца. Ништа крива. Најискреније саучешће Породици. Србин од БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

22.05.2024 15:13

Марко из Њемачке, ти си будала неопјевана. Али баш, баш!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Марко, Њемачка

22.05.2024 15:16

Иако ју је волио. Није смио то учинити. Поготово УБИТИ невину ДИЈЕЦУ, која ништа незнају. Па и ЖИВОТИЊЕ ВОЛИКМО. А ДИЈЕЦА. АНЂЕЛИ. ДА ЈУ ЈЕ ИСКРЕНО ВОЛИО. ВОЛИО БИ СВЕ ШТО ЈЕ ЊЕНО. ПОГОТОВО АНЂЕЛЕ, ДИЈЕЦУ. ТРЕБАО СЕ РАСТАТИ. МОГЛИ СУ СВИ ЖИВИЈЕТИ. ТУГА ВЕЛИКА. Србин од БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

22.05.2024 15:19

Лијепи су обоје. Жена то није СМИЈЕЛА учинити. Али за такву, ја не би дао свој живот. Растати се и готово. Убити малу ДИЈЕЦУ, не поготово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

321

22.05.2024 19:18

људи суздрзитесе сваког коментара на овакве страсне ствари и молитесе драгом богу дјелесану давам подари разума и памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истрага коментара

23.05.2024 00:51

Ове будалетине које се огласавају на овакав нацин о овоме превара,деца нису његова...под хитно лоцирати ни на психијатријско вестацење...о овоме цовек нема коментар вец коментар болесних истих умова који се сами огласавају.Сауцесце породицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

23.05.2024 07:05

Свима нама је зао сто се овако заврсило. Али након овога би и мускарци и зене требали мало висе да размисле кад брацном партнеру набијају рогове, да мозе исто да им се деси, јер никад не знас како це друга страна реаговати.

Name

Р

23.05.2024 06:00

Развод је за људе. Јесте да су жене данас "неморалније" као и мушкарци. Али и до друштва је. Често послије развода мушкарац мора да плаћа алиментацију, а жене неће да даје дјецу на виђање. И онда настаје бијес.

ОДГОВОРИТЕ