Прољеће је, вратила се "Бинго рода"

Јединствена акција “Бинго за бебе“ се наставља – 0% марже на храну за бебе

Босна и Херцеговина 24.04.2024 | 17:08
Прољеће је, вратила се "Бинго рода"

Након изузетно успјешне друштвено-одговорне акције у 2023. години Бинго за бебе, највећи трговачки ланац у БиХ и ове године наставља са својим јединственим доприносом друштву.

Одричући се марже на храну за бебе током цијеле 2023. године, Бинго је одвојио преко 500.000 КМ и осигурао да су ови производи приступачнији за родитеље широм БиХ. Тако је укупно милион и шесто хиљада различитих производа из категорије хране за бебе постало доступно свима по нижим цијенама.

А и ове године, врата својих трговина Бинго отвара једној посебној роди – Бинго роди.

„Бинго Рода поново доноси акцију Бинго за бебе 0% марже на храну за бебе, до краја године јер желимо пружити подршку родитељима у њиховој најважнијој животној улози. Истовремено, циљ нам је учинити производе из категорије хране за бебе доступним по повољним цијенама. Вјерујемо да ћемо са овом, али и новим активностима које планирамо у скорој будућности, успјети одговорити на потребе наших купаца и осигурати најбоље услове за куповину“, истичу из компаније Бинго.   

Као и претходне године, производи из категорије хране за бебе - храна за бебе, кашице и сокови за бебе, те вода за бебе, ће се продавати са 0% марже у свим Бинго трговинама широм БиХ.  Из Бинго групације и Бинго трговачког ланца поручују како ће и даље подржавати најмлађе генерације и њихове родитеље, али и да ће наставити пратити потребе заједнице у којој су њен активни члан. Својим дјеловањем, у чијем је фокусу породица као стуб друштва, компаније желе наставити стварати приче о љубави, бризи и подршци којим ће унаприједити локалне заједнице и друштво у цјелини.

(ПР) Фото: ПР