Ухапшено пет особа због привредног криминала

Пет лица из Сарајева ухапшено је јутрос у полицијској акцији "Троугао" под сумњом на привредни криминал, а претреси се настављају на више локација на подручју општина Центар, Нови Град и Илиџа, саопштено је из кантоналног Министарства унутрашњих послова /МУП/.

Босна и Херцеговина 24.04.2024 | 08:57
Ухапшено пет особа због привредног криминала

Из МУП-а Кантона Сарајево саопштено је да су до сада ухапшена лица чији су иницијали Џ.Р. /46/, М.О. /48/, Е.З., /50/, М.Ч. /57/ и Ј.Р. /47/ сви из Сарајева.

Полиција наставља претресе ради документовања кривичних дјела из области привредног криминала, која су почињена на штету више физичких и правних лица.

Акцију "Троугао" реализују полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, уз техничку подршку Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ.

(Срна) Фото: Аваз

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хајдук

24.04.2024 09:45

Каће те почети у Р.С да фатате ове наше привреднике.Почели са пиљаром да раде а сад имају фирме и имања милионска.Како су то успјели већ лоповлуком.Радник на минималцу без икаквих права,неиздавање фискални рачуна и кад издају питање је да ли је са пријављене касе.Све са ледја државе и овог народа напаћеног су стекли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ау

24.04.2024 09:45

акција Троугао ахахахахахаха кад политичари краду и дилају дрогу то ништа наравно јер ти исти политичари и примају на посао ове полицијске лопове који њих штите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Систем

24.04.2024 10:31

Стварна слика Босне и Херцеговине корупција гурмта милионе марака.

ОДГОВОРИТЕ