Никола Роквић се огласио другог дана ходочашћа

Никола Роквић и његова супруга Бојана основали су фондацију која има за циљ да помогне онима којима је помоћ најпотребнија, а певач је пешака кренуо пут Атине, до манастира Светог Нектарија Егинског, и на том путу ће прикупљати средства за дечију онкологију.

Забава 23.04.2024 | 16:28
Никола Роквић се огласио другог дана ходочашћа

"Желимо да вас обавестимо да смо Никола и ја основали фондацију "Породица", која ће се бавити очувањем традиционалних вредности и породице као институције и као светиње. Фондација ће помагати многодетним породицама, угроженој, талентованој и болесној деци. А наша прва мисија ће бити помагање педијатријској онкологији", рекла је Бојана.

Роквић је кренуо из Храма Светог Саве, где су се окупили његови најближи, као и духовни отац, како би га испратили на овај пут. Њихов растанак је био веома емотиван, те су се многи расплакали, а њихова ћерка је најемотивније понела растанак од оца.

Никола на својим друштвеним мрежама редовно са путева извештава пратиоце каква је ситуација на путу до циља, а данас је поделио фотографије где се може видети како Роквић трчи аутопутем и не жали се на временске услове.

Дува јак ветар, али није страшно, јер нема кише - рекао је Никола у сторију који је поделио на друштвеној мрежи Инстаграм.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Певач се добро припремио за овај дугачак пут, има јакну која не пропушта воду као и ранац у ком је понео шатор и храну.

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Борац

23.04.2024 18:37

Овај изгледа прелађен скаче и баса околобаса около

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огавна самопромоција

23.04.2024 18:47

И то фондација, да се избјегне порез, јер што би дао своје паре, у тишини, да га Бог само чује и види, кад може на ИНСТА ЛАААЈВВВВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана Марија

23.04.2024 18:56

Да зели истински помоци радио би то у тисини ,а не на сва звона

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

24.04.2024 08:54

Овакве ствари не треба скривати, треба дати примјер другима. Свака част. Само Срби мисле да је вјера нешто "интимно" док други своју вјеру показују.

ОДГОВОРИТЕ