Nikola Rokvić se oglasio drugog dana hodočašća

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečiju onkologiju.

Zabava 23.04.2024 | 16:28
Nikola Rokvić se oglasio drugog dana hodočašća

"Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju "Porodica", koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji", rekla je Bojana.

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije ponela rastanak od oca.

Nikola na svojim društvenim mrežama redovno sa puteva izveštava pratioce kakva je situacija na putu do cilja, a danas je podelio fotografije gde se može videti kako Rokvić trči autoputem i ne žali se na vremenske uslove.

Duva jak vetar, ali nije strašno, jer nema kiše - rekao je Nikola u storiju koji je podelio na društvenoj mreži Instagram.

Nikola RokvićFOTO: PRINTSCREEN

Pevač se dobro pripremio za ovaj dugačak put, ima jaknu koja ne propušta vodu kao i ranac u kom je poneo šator i hranu.

(kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Borac

23.04.2024 18:37

Ovaj izgleda prelađen skače i basa okolobasa okolo

ODGOVORITE
Name

Ogavna samopromocija

23.04.2024 18:47

I to fondacija, da se izbjegne porez, jer što bi dao svoje pare, u tišini, da ga Bog samo čuje i vidi, kad može na INSTA LAAAJVVVV

ODGOVORITE
Name

Ana Marija

23.04.2024 18:56

Da zeli istinski pomoci radio bi to u tisini ,a ne na sva zvona

ODGOVORITE
Name

Mm

24.04.2024 08:54

Ovakve stvari ne treba skrivati, treba dati primjer drugima. Svaka čast. Samo Srbi misle da je vjera nešto "intimno" dok drugi svoju vjeru pokazuju.

ODGOVORITE