СДС ће изаћи на изборе без обзира на блокаду рачуна

Главна тема сједнице Главног одбора СДС су проблеми с којим се сусреће СДС због санкција због којих је СДС-у угашен једини рачун у банци као и модели пријављивања на изборе без трансакционог рачуна, истакао је Милан Миличевић, предсједник СДС-а. 

Република Српска 21.04.2024 | 19:30
СДС ће изаћи на изборе без обзира на блокаду рачуна

„Постоји много конструкцитних дискусија. Више је путева који су сада пред Српском демократском странком у питању пријаве на изборе али наша порука је да ће Српска демократска странка бити ученик локалних избора без обзира што ће нам и у финансијском и организационом смислу бити тешко“, поручио је Миличевић. 

Он је нагласио да се из дискусија чланова Главног одбора СДС види енергија и жеља да радимо добро и остваримо добре резултате у октобру.

„Постоји више путева изласка на изборе али наш крајњи излаз је да Српска демократска странка на изборе изађе као Српска демократска странка – воља народа, као политички субјект који се може пријавити на изборе док би наша кампања и наш програм остали исти“, поручио је Милићевић.

(БН) Фото: СДС

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Глобус

21.04.2024 21:00

Циљ стављања политичара из власти на црну листу је покриће за даљње уништавање СДС-а који је највећи трн у оку западу кад је у питању опстанак РС.Читав овај циркус одвија се у договору власти РС и запада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,Глобус

22.04.2024 08:21

Очигледно је да запад крчи пут за побједу црвене секте,не бирајући начине,само што слијепци не желе да виде истину.Фејк "санкције"о којима се прича,не онемогућавају СНСД,и њихове коалиционе партнере,те ће и на овим изборима,"лажни"Шмит прискочити у помоћ свом миљеник Додигу,зато је најпаметније бојкотовати изборе,а од наших УНИШТИТЕЉА захтијевати безусловне оставке.

Name

М

21.04.2024 22:33

Додик је угасио рачун СДС преко агенције за банкарство. Бурле се боји само јаког СДС. А странци желе да униште СДС то јест идеју која је удружила и сачувала србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

21.04.2024 23:08

Што би се рекло о свом јаду се забавили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

22.04.2024 07:31

Само је СДС истинска патриотска и државотворна странка, насупрот странка криминалне позиције и небулозне и недефинисане опозиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СДС

22.04.2024 15:09

Одличан коментар 👍👏