SDS će izaći na izbore bez obzira na blokadu računa

Glavna tema sjednice Glavnog odbora SDS su problemi s kojim se susreće SDS zbog sankcija zbog kojih je SDS-u ugašen jedini račun u banci kao i modeli prijavljivanja na izbore bez transakcionog računa, istakao je Milan Miličević, predsjednik SDS-a. 

Republika Srpska 21.04.2024 | 19:30
SDS će izaći na izbore bez obzira na blokadu računa

„Postoji mnogo konstrukcitnih diskusija. Više je puteva koji su sada pred Srpskom demokratskom strankom u pitanju prijave na izbore ali naša poruka je da će Srpska demokratska stranka biti učenik lokalnih izbora bez obzira što će nam i u finansijskom i organizacionom smislu biti teško“, poručio je Miličević. 

On je naglasio da se iz diskusija članova Glavnog odbora SDS vidi energija i želja da radimo dobro i ostvarimo dobre rezultate u oktobru.

„Postoji više puteva izlaska na izbore ali naš krajnji izlaz je da Srpska demokratska stranka na izbore izađe kao Srpska demokratska stranka – volja naroda, kao politički subjekt koji se može prijaviti na izbore dok bi naša kampanja i naš program ostali isti“, poručio je Milićević.

(BN) Foto: SDS

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Глобус

21.04.2024 21:00

Циљ стављања политичара из власти на црну листу је покриће за даљње уништавање СДС-а који је највећи трн у оку западу кад је у питању опстанак РС.Читав овај циркус одвија се у договору власти РС и запада.

ODGOVORITE
Name

Re,Globus

22.04.2024 08:21

Očigledno je da zapad krči put za pobjedu crvene sekte,ne birajući načine,samo što slijepci ne žele da vide istinu.Fejk "sankcije"o kojima se priča,ne onemogućavaju SNSD,i njihove koalicione partnere,te će i na ovim izborima,"lažni"Šmit priskočiti u pomoć svom miljenik Dodigu,zato je najpametnije bojkotovati izbore,a od naših UNIŠTITELJA zahtijevati bezuslovne ostavke.

Name

M

21.04.2024 22:33

Dodik je ugasio račun SDS preko agencije za bankarstvo. Burle se boji samo jakog SDS. A stranci žele da unište SDS to jest ideju koja je udružila i sačuvala srbe.

ODGOVORITE
Name

Ja

21.04.2024 23:08

Što bi se reklo o svom jadu se zabavili!

ODGOVORITE
Name

СДС

22.04.2024 07:31

Само је СДС истинска патриотска и државотворна странка, насупрот странка криминалне позиције и небулозне и недефинисане опозиције.

ODGOVORITE
Name

RE SDS

22.04.2024 15:09

Odličan komentar 👍👏